Apie „juodąją buhalteriją“ prabilęs P. Gražulis apklaustas FNTT

Apie „juodąją“ krikščionių demokratų partijos buhalteriją paskelbęs Petras Gražulis apklaustas Finansinių nusikaltimų tyrimų tarnybos (FNTT) pareigūnų. Jis savo žodžių neišsižadėjo ir patvirtino, kad partijoje buvo nelegalių pinigų. Tačiau tuometis partijos buhalteris Ignacas Stasys Uždavinys sako, kad tai netiesa, o politikui siūlo pasitikrinti psichinę sveikatą, rašo portalas delfi.lt, remdamasis „Info TV“ pranešimu.

„Tvarkos ir teisingumo“ frakcijos seniūnas, bandydamas apginti Viktorą Uspaskichą ir du jo bendražygius, iš Seimo tribūnos pareiškė, kad jam būnant krikščionių demokratų partijos sąrašuose partija taip pat turėjo juodąją apskaitą. Esą partijai pinigai buvo vežami iš Vokietijos ir Švedijos krikščionių demokratų.

Antradienį vakare „Tvarkos ir teisingumo“ narys P. Gražulis sulaukė FNTT skambučio. Jis pareigūnams papasakojo apie dešimtojo dešimtmečio krikščionių demokratų partijos „juodąją buhalteriją“.

„Tą patį pakartojau, ką pasakiau plenarinių posėdžių salėje. Kokie bus toliau veiksmai, sunku pasakyti, bet aš manau, kad nieko čia labai nepasakiau. Jeigu aš arba kitas prisipažintų, kad yra davęs gydytojui kyšį, tai sukeltų didelį ažiotažą, tarsi niekas neduoda, o vienas davė“, – sakė P. Gražulis.

Pasak Seimo nario, FNTT pareigūnams jis negalėjo pasakyti tikslių datų, kada tai vyko, nes neatsiminė.

„Jie norėjo tikslių datų, laiko, bet aš sakiau, kad negaliu nieko patikslinti“, – kalbėjo parlamentaras.



NAUJAUSI KOMENTARAI

dzerzinskis

dzerzinskis portretas
kokios cia partijos??cia gaujos!! su bendrais pinigais, struktura ir tikslu, kuo labiau nugrabinti visus

kol ne velu

kol ne velu portretas
turim susimastyti,nes laukia Lietuvos revoliucija,sukils zmones ir nuvers valdzia

LENINAS

LENINAS portretas
GREICIAU TA REVOLIUCIJA,JAU NERVAI NELAIKO,KAIP TIE IZGAMOS IS ZMONIU TYCIOJASI!!
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių