Žiniasklaida: A. Navalno kūnas yra Salechardo rajono ligoninėje, ant jo – mėlynės

Mirusio Rusijos opozicionieriaus Aleksejaus Navalno kūnas buvo nuvežtas į Salechardo rajono klinikinės ligoninės morgą, praneša „Mediazona“, remdamasi „Novaja Gazeta Europe“.

Vieno šaltinio duomenimis, kūnas iš pradžių buvo nuvežtas į Labytnangio miestą, bet vasario 16 d. vakare buvo pervežtas į Salechardo ligoninę Taikos gatvėje (rus.: ul. Mira).

Anot šaltinio, kalinių kūnai įprastai iš karto vežami į teismo medicinos ekspertizės biurą Glazkovo gatvėje, bet šiuo atveju kažkodėl vežė į klinikinę ligoninę.

„Atvežė iki morgo, užnešė, o vėliau priešais duris atsistojo du policininkai“, – pasakojo Salechardo greitosios pagalbos stoties darbuotojas.

Pasak jo, ant A. Navalno kūno buvo mėlynės, kurios atsirado jam dar esant gyvam. Tačiau su žiniasklaida bendravęs žmogus pats kūno nematė, o rėmėsi kitų liudininkų pasakojimais.

Greitosios pagalbos darbuotojas sako, kad jam apibūdintos kraujosruvos atsiranda ne nuo mušimo, o nuo traukulių. Liudininkai taip pat sakė matę mėlynę ant krūtinės, o ji galėjo atsirasti atliekant netiesioginį širdies masažą.

„Mediazona“ šeštadienį skambino Salechardo rajono ligoninės patologinės anatomijos skyriaus vedėjui Sergėjui Ivčenko, tačiau šis, išgirdęs klausimą apie A. Navalną, numetė ragelį.

Valdžia atsisako perduoti A. Navalno kūną jo artimiesiems. Anksčiau kalėjimas pranešė, kad politiko kūnas buvo nuvežtas į Salechardo morgą, bet pastatas buvo uždarytas, kai ten nuvažiavo A. Navalno motina. Jo darbuotojai neigė, kad kūnas yra morge.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

vinsas

vinsas portretas
Amerikonai apdovanos purpurine žvaigždę Navalna Tikras amerikos didvyris .Padėjo galvą už Amerika

Man

Man  portretas
vemt ir šikt norisi kai išgirstu tos padugnės ir tėvynės išdaviko nasralno pavardę

Pats žinojo kas jo laukia

Pats žinojo kas jo laukia portretas
Net panuodytas ir išsikapstęs Vokietijoje iš duobės gryžo atgal i Putino nasrus. KO? Žinoma kad numirt. O gal galvojo kad caras toks išmintingas kad pabijos jį nutrėkšt? Taigi p a jebat jam pasaulio nuomonė.. Navalnui toks likimas už tai kad leido save auka daryt ir nesuprato kad čia tik globalistų fokusai - norėjo pažiūrėt ka darys Meška tai ir pamatė. Tik vienas kaip panaudota priemonė - į kapus, o kitas/,,dėdė Semas"/ - pasižymėjo schemoje pliusiuką ir įrašė pastabą ateičiai
VISI KOMENTARAI 80

Galerijos

Daugiau straipsnių