Vengrijos sostinėje mirtinai subadytas policininkas

Vengrijos sostinėje užpuolikas subadė tris į pranešimą sureagavusius policijos pareigūnus, kurių vienas mirė, penktadienį pranešė Budapešto policija.

Vėlai ketvirtadienį policija sulaukė pranešimo, kad Budapešto 11-ajame rajone vienas vyras išlaužė kaimyninio buto duris ir bando į tą butą patekti. Atvykę pareigūnai bandė sulaikyti įtariamąjį, bet jis tada užpuolė juos.

Subadęs tris policininkus įtariamasis išbėgo į gatvę. Vienas pareigūnų paleido įspėjamąjį šūvį, o tada šovė sprukusiam įtariamajam į koją, sakoma miesto policijos pranešime.

Užpuolikas buvo sulaikytas ir drauge su sužeistais pareigūnais nuvežtas į ligoninę.

Vienas iš policininkų, Budapešto 11-ojo rajono policijos 29 metų viršila, ligoninėje dėl patirtų sužeidimų mirė, nurodė policija.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pil.

Pil. portretas
Kas dedasi pasaulyje,netoli nuo tokių įvykių ir Lietuva.Juk nepriteklius,badas ,netekus namų(benamiai) ,bedarbystė gimdo tokius įvykius.Turi susimąstyti valdantueji , ne šunims statyti prieglaudas ,klinikas o žmonėms kurie ne savo norų tapo aukščiau minėtais žmonėmis.Tokiu Lietuvoje atsirado atkūrus nepriklausomybę Lietuvoje,visą istoriją nuo pat pradžių nepamiršome.Kaip ,kieno sąskaitą vieni turtėjo,kiti tapo ubagais ,benamiais,bomžais ,bedarbiais. Nepamiršome.

kremliaus autai

kremliaus autai portretas
Kas ten, orkai "integruojasi"?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių