Užblokuotas M. Chodorkovskio tinklapis, informuojantis apie kandidatus į Valstybės Dūmą

Rusijoje pirmadienį buvo užblokuotas Kremliaus kritiko Michailo Chodorkovskio tinklapis duma.vote, skelbiantis informaciją apie kandidatus į Valstybės Dūmą.

Tinklalapį į Rusijoje į draudžiamos informacijos registrą Generalinės prokuratūros prašymu įtraukė žiniasklaidos priežiūros tarnyba „Roskomnadzor“.

Šio M. Chodorkovskio projekto deklaruojamas tikslas – informuoti rinkėjus, kurie kandidatai palaiko prezidento Vladimiro Putino numanomą siekį likti valdžioje po dabartinės kadencijos pabaigos 2024 metais.

Rugpjūtį „Roskomnadzor“ generalinės prokuratūros reikalavimu užblokavo tinklalapius „Otkrytyje Media“, „MBCH Media“ ir „Pravozaščyta Otkrytka“, nurodžiusi, kad jie susiję su šalyje nepageidaujamomis pripažintomis buvusio naftos milžinės „Jukos“ vadovo M. Chodorkovskio organizacijomis.

Vėliau buvo paskelbta, kad šie projektai užsidarė.

Taip pat buvo užblokuota užsienyje gyvenančio Kremliaus kritiko įsteigto apdovanojimo „Profesija – žurnalistas“ svetainė.

Rusijos parlamento žemųjų rūmų – Valstybės Dūmos – rinkimai vyks rugsėjo 19 dieną.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
visi nusikaltėliai,aferistai,vagys,kyšininkai padarę nusikaltimus Rusijoje,Lietuvoje tampa didvyriais.

o

o portretas
you t uzblokuotas visur tiek jav tiek rusu irasai niekiniai uzpildant tuscia inererdve niekalais==========

KAIP TAI "SKAUSMINGA" LIETUVAI....

KAIP TAI "SKAUSMINGA" LIETUVAI.... portretas
Įsivaizduojate, Chodorkovskis užblokuotas !!! Iš kur Lietuvos šuneliai dabar "patikimos" medžiagos lojimui gaus?...Juk "suklastoti" rinkimai jau artėja...
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių