„TikTok'e“ plinta vaizdo įrašas: iš Kauno pakilusiame lėktuve siautėjo lietuvis

  • Teksto dydis:

Liepos 24 d. iš Kauno į Londoną skridęs lėktuvas dėl agresyvaus keleivio turėjo priverstinai leistis Varšuvos Modlino oro uoste. Lietuvio sulaikymas buvo nufilmuotas ir išplatintas „TikTok'e“.

Lenkijos pasieniečių viešai išplatintame pranešime nurodoma, kad iš Londono į Kauną skridusiame lėktuve siautėjo agresyvus 45-erių lietuvis. Vyras elgėsi vulgariai, nepaisė įgulos nurodymų, nuo jo sklido stiprus alkoholio kvapas.

Dėl pavojų keliančio keleivio lėktuvo kapitonas priėmė sprendimą leistis artimiausiame Modlino oro uoste.

„Nusileidus į lėktuvą įlipę lenkų pasieniečiai liepė vyrui išlipti, jis buvo įspėtas, kad prieš jį gali būti panaudota jėga, tačiau vyras nepakluso teisėtiems reikalavimams ir priešinosi sulaikomas. Todėl jam buvo uždėti antrankiai ir jis prievarta išvestas iš lėktuvo. Negana to, išvedant iš lėktuvo ir vėliau, atliekant kitas procedūras, vyras buvo agresyvus ir įžeidinėjo pareigūnus“, – rašoma Lenkijos pasieniečių pranešime.

Išvedant iš lėktuvo ir vėliau, atliekant kitas procedūras, vyras buvo agresyvus ir įžeidinėjo pareigūnus.

Kaip rašoma, dėl savo būklės vyras iš pradžių išvežtas į vietos ligoninę apžiūrai, o vėliau uždarytas į laikino sulaikymo kamerą policijos komisariate.

Kitą dieną lietuviui buvo pateikti kaltinimai dėl pareigūnų įžeidimo, jis savo kaltės nepripažino ir atsisakė duoti parodymus. Taip pat jam skirta bauda už aviacijos taisyklių pažeidimus. Tada tauties buvo paleistas.

Platformoje „TikTok“ buvo paskelbtas lietuvio sulaikymo vaizdo įrašas. Jo autorė prie įkelto vaizdo įrašo rašė: „Don't f*** with polish police“ (Nesivelk su Lenkijos policija – aut.past.). 

Nufilmuotame epizode matoma, kaip vyrą pasieniečiai išveda jėga, o likę keleiviai jų darbą palydi šūksniais. 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Blaivus

Blaivus portretas
Man patiko liankiska muzika siame vaizdzelyje. Kas per muzikantas cia ? Tikrai, ne Katazyna... Del to debilo - ramios bites, ieskojo problemos ir rado Liankijoj.

Vlacka

Vlacka portretas
Hmm... mazos baudos.Turetu kiekvienam keleiviui sumoket kompensacija.Kita karta ir erelis pagalvotu :):)

Dont fu..k with polish police

Dont fu..k with polish police portretas
Reiskia nesi..sk su Lenkijos policija..Moteris zino , ka raso
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių