Neįtikėtina: dvejų metukų pagrobta mažylė atsirado po pusės amžiaus

  • Teksto dydis:

Dvejų metukų pagrobta amerikietė mažylė Melisa tik po penkiasdešimt metų susitiko su tikrąja šeima. Apie neįtikėtiną istoriją su laiminga pabaiga pasakojama LNK reportaže.

„Tai stulbinantis ir kartu nuostabiausias jausmas pasaulyje“, – vos sulaikanti emocijas kalbėjo ilgai dingusia laikyta moteris.

Melisa dingo, kai jai buvo mažiau nei dveji metai. Jos motina per skelbimą laikraštyje pasamdė auklę. Kadangi ji tą rytą turėjo išeiti į darbą, paprašė, kad auklę namuose priimtų draugė. Vėliau grįžusi namo motina dukters neberado. Vaiko gedėjusi moteris net ilgai buvo kaltinama, kad nužudė atžalą, tačiau jokių to įrodymų nebuvo. Policija ilgai ieškojo vaiko, bet nesėkmingai.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

„Aš tiesiog negalėjau tuo patikėti, maniau, kad daugiau jos nebepamatysiu“, – savo susijaudinimo ir džiaugsmo neslėpė Melisos motina Alta Apantencl.

Paaiškėjo, kad mergaitė gyveno vos 10 minučių atstumu nuo savo tikrųjų namų.

„Jie pasakė: „Tėti, ji gyva“. Pradėjau verkti, nes po 51-erių metų tai buvo labai emocinga“ , – vos ašaras tramdė pagaliau surastos dukros tėvas Jeffrie Highsmith.

Paklausiau moters, kuri mane užaugino, ar turi ką nors man pasakyti. Ir ji patvirtino žinojusi, kad esu mažylė Melisa.

 

Kiekvieną lapkritį mergaitės artimieji rengdavo jos gimtadienio vakarėlius. Visai neseniai jie sukūrė feisbuke puslapį ir paprašė pagalbos ieškant dingusios atžalos. Anonimas pranešė turintis žinių, kur gali būti dukra.

„Paklausiau moters, kuri mane užaugino, ar turi ką nors man pasakyti. Ir ji patvirtino žinojusi, kad esu mažylė Melisa“, – pasakojo dingusia laikyta moteris Melisa Highsmith.

Moteris turi brolį ir seserį.

„Sunku nusakyti žodžiais mūsų pirmąjį susitikimą. Tai buvo tarsi svajonės išsipildymas“, – sakė Melisos brolis Jeff  Highsmith.

„Esu dėkinga, kad ją sugrąžinau. Sese, sveika sugrįžusį į šeimą!“ – džiaugėsi moters sesuo Victoria  Highsmith.

Visą gyvenimą mergaitė buvo vadinama Melanie. Dabar moteris svarsto susigrąžinti tikrąjį Melisos vardą.

„Šiuo metu mano širdis perpildyta – ji trykšta emocijomis“, – laimės neslėpė Melisa.

Kol kas neskelbiama, kas nutiko auklei ir kas iš tiesų pagrobtą vaiką užaugino.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
O pas mus stukačių mažai. Todėl niekas nieko ir neranda.

Cha

Cha portretas
Šauniai dirba Amerikos policija. 50 metų nerado ir jei ne skundikas, taip ir nebūtų radusi.

o

o portretas
po 50m liko netinkama naudoimui ir paskelbe bet ?/ kas dziaugesi jei tevams m po 90 nebent seseris ar broliai o man atrodo kad si ziniasklaida daugiausia kitu saskaita del ivaizf=dzio kad 1 suzinojo ???===
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių