Šiaurės Korėja rodo karinę galią: šįkart paleido „sviedinių“

  • Teksto dydis:

Šiaurės Korėja paleido neatpažintų mažo nuotolio „sviedinių“, penktadienį pranešė Pietų Korėjos naujienų agentūra „Yonhap“, remdamasi šalies kariškių informacija.

Šie paleidimai, laikomi jau trečiu raketų bandymu per pastarąją savaitę, anksti penktadienį buvo atskirai surengti Šiaurės Korėjos rytinėje pakrantėje, „Yonhap“ cituoja Pietų Korėjos kariuomenės Jungtinio štabų vadų komiteto informaciją.

Branduolinių ginklų turintis Pchenjanas vieną ankstesnį raketų paleidimą vadino perspėjimu Pietų Korėjai dėl jos planuojamų bendrų karinių pratybų su Jungtinėmis Valstijomis.

Naujausi objektai buvo paleisti iš Jonghingmano įlankos pakrantės Pietų Hamgjongo provincijoje į Japonijos jūrą, kariškiai sakė „Yonhap“.

Jungtinių Tautų Saugumo Tarybos rezoliucijos draudžia Šiaurės Korėjai leisti balistines raketas.

Pchenjanas naujausių paleidimų kol kas nekomentavo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Hause NOT a home

Hause NOT a home portretas
Sitas tipas ane asmeniskainervina straina visapa sauli as ttipa toksblogas berniukas o jus ten nato jt aytes ir tetukai pasibarkit ir pagalvokitkasu mani blogiukudaryt. protingisako NELISKISVETIMAVIENUOLYNA.... Okvailiai dar priduria I SVETIMADURNYNA IRGI NEVERTA...

net

net portretas
įdomu, kas būtų likę iš Š.Korėjos ir jos gyventojų, jai jie nebūtų susikūrų branduolinius ginklus, o dabar tik ir teliko iš visų pusių aploti, na sankcijomis apdėti, bet tai vis tiek geriau nei pvz. Irako ir kitų likimas

gikas

gikas portretas
Ziuri parselis i Pietu Koreja, kur zmones tv ziuri. :)
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių