Siaubo istorija: vyras dvylika metų savo žmoną laikė nelaisvėje

  • Teksto dydis:

Neįtikėtina istorija iš Prancūzijos: policija sulaikė vyrą, kuris įtariamas dvylika metų savo žmoną laikęs nelaisvėje ir kankinęs. Plačiau apie tai – LNK reportaže.

Netoli sienos su Vokietija esančio Prancūzijos Forbacho miestelio gyventojai sukrėsti. Policija pranešė sulaikiusi 55-erių vokietį, kuris, įtariama, net dvylika metų laikė įkalinęs žmoną namuose. 53-ejų moterį pareigūnai, teigiama, rado nuskusta galva ir sužalotą. Kaimynai teigia nieko blogo neįtarę.

„Jis elgdavosi natūraliai, visada pasisveikindavo. Nors durys buvo šiek tiek praviros, neklausiau savęs, ar ten kažkas yra. Man tai buvo jo žmona, kuri dėl vėžio gulėjo lovoje ir verkė iš skausmo“, – kalbėjo viena kaimynė.

Mačiau tik vyrą, niekada nemačiau moters, todėl negalėjau pasakyti, kokie buvo jų santykiai. Moteris visada buvo bute.

Būtent dėl vyro versijos, kad žmona serga vėžiu ir dėl to šaukė iš skausmo, kaimynai nieko nedarė.

„Girdėjau jos riksmus, bet jie buvo tikrai reti. Per tris mėnesius, kaip sakiau, girdėjau gal penkis kartus. Tai nėra nuolatinis rėkimas, tik trumpi šūksniai. Jei tai truktų visą dieną, tai tada galbūt būčiau sunerimusi labiau“, – teisinosi kaimynė.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

 

 

Kita liudininkė, gyvenanti netoliese esančioje gatvėje, sakė, kad paskutinį kartą moterį matė maždaug prieš dešimtmetį ir pagalvojo, kad gal ji mirė arba išsikraustė.

Prancūzijos žiniasklaida taip pat pranešė, kad policija bute neva rado dienoraščio tipo sąsiuvinį, kuriame, kaip manoma, vyras surašydavo savo veiksmus, įskaitant laiką, kai davė žmonai valgyti.

„Mačiau tik vyrą, niekada nemačiau moters, todėl negalėjau pasakyti, kokie buvo jų santykiai. Moteris visada buvo bute“, – teigė kaimynė.

Įtariamasis sulaikytas. Pradėtas tyrimas dėl laisvės atėmimo ir kankinimo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Cha

Cha portretas
Viskas ten gerai, žurnalistų pliurpalai. Jau rašo, kad visi kaltinimai nuimti.

Ha

Ha portretas
Siaubingi kaiminau, tokius reikia zuvims maitinti.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių