Rusijoje po sraigtasparnių antskrydžio liepsnoja naftos bazė: kaltina Ukrainą

Rusijos mieste Belgorode užsidegė naftos bazė. Tai savo „Telegram“ kanale patvirtino Belgorodo srities gubernatorius Viačeslavas Gladkovas, praneša UNIAN.

„Visos gelbėjimo tarnybos išvažiavo į incidento vietą. Imamasi priemonių gaisrui gesinti. Apie jo priežastis ir nukentėjusiuosius, jei jų yra, pranešiu vėliau“, – parašė jis.

Vėliau gubernatorius informavo, kad per gaisrą nukentėjo du naftos bazės darbuotojai. Pasak jo, kelių aplinkinių gatvių gyventojai bus evakuoti.

UNIAN primena, kad neseniai šaudmenų sandėlyje Belgorodo srityje nugriaudėjo galingas sprogimas. Kaip teigė Rusijos pareigūnai, jo priežastis – saugumo taisyklių pažeidimas.

 

 

Kaltina Ukrainą

Gaisrą naftos bazėje Belgorode sukėlė dviejų Ukrainos ginkluotųjų pajėgų sraigtasparnių, įskridusių į Rusijos teritoriją, smūgis. Tai savo „Telegram“ kanale pranešė Belgorodo srities gubernatorius Viačeslavas Gladkovas.

„Gaisras naftos bazėje kilo dėl smūgio iš dviejų Ukrainos ginkluotųjų pajėgų sraigtasparnių, kurie įskrido į Rusijos teritoriją nedideliame aukštyje. Aukų nėra“, – parašė jis.

Rusijos Belgorodo sritis ribojasi su Ukrainos Charkivo sritimi.

 

Kremlius: Ukrainos oro smūgis trukdys deryboms

Kremlius penktadienį pareiškė, kad Ukrainos aviacijos smūgis į degalų sandėlį Vakarų Rusijoje sutrukdys būsimoms taikos deryboms.

„Žinoma, tai nėra kas nors, kas gali būti suvokiama kaip palankių sąlygų sukūrimas tęsti derybas“, – žurnalistams sakė Kremliaus atstovas spaudai Dmitrijus Peskovas.


Šiame straipsnyje: Belgorodasnaftagaisrasnaftos bazėkaras Ukrainoje

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių