Prancūzijoje įvykdytas didelio masto išpuolis prieš greitųjų traukinių tinklą

  • Teksto dydis:

Mirė Izraelio sulaikytas „Hamas“ lyderis Vakarų Krante, penktadienį pranešė palestiniečių pareigūnai ir ši smogikų grupuotė.

63-ejų Mustafa Muhammadas Abu Ara mirė po to, kai buvo perkeltas iš kalėjimo Pietų Izraelyje į ligoninę, sakoma bendrame Palestinos savivaldos kalinių reikalų agentūros ir organizacijos „Palestinian Prisoners‘ Club“ pranešime.

„Gedime dėl lyderio ir kalinio šeicho Mustafa‘os Muhammado Abu Ara mirties ir laikome okupantus atsakingais už jo nužudymą dėl tyčinio medicininio aplaidumo“, – pranešime nurodė „Hamas“.

M. M. Abu Ara buvo sulaikytas spalio mėnesį jau turėdamas rimtų sveikatos problemų, teigė palestiniečių organizacijos. Sulaikymo metu jis esą buvo kankinamas ir marinamas badu.

Izraelio kariuomenė kol kas nesureagavo į prašymą pakomentuoti.

Palestiniečių pareigūnai šį mėnesį apkaltino Izraelį, kad jis nuo karo su „Hamas“ pradžios vykdo „keršto karą“ sulaikytų palestiniečių atžvilgiu. Izraelio kariuomenė tada pareiškė, kad atmeta kaltinimus dėl smurto prieš sulaikytus asmenis, ir pridūrė, jog paiso tarptautinės teisės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

jis

jis portretas
ei, maketuotojai- patikrinkite straipsnio pavadinimą ir tada turinį. Geriate jau? ar ne per anksti, jūros šventė dar neprasidėjo rimtai

Mateu mateu

Mateu mateu portretas
Žydai specialniai šėrė Muchamadą kiauliena,kad tas karukus nuo tokio maisto užverstų...
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių