Po V. Putino vizito Mariupolyje – reakcija: nusikaltėlis visada traukia į nusikaltimo vietą

  • Teksto dydis:

Ukrainos prezidento patarėjas Michailas Podoliakas pakomentavo karo nusikaltimais įtariamo Rusijos prezidento Vladimiro Putino vizitą okupuotame Mariupolyje, rašo UNIAN.

„Nusikaltėlis visada traukia į nusikaltimo vietą. Kol civilizuoto pasaulio šalys skelbia apie „karo vadovo“ suėmimą, jis vyksta grožėtis miesto griuvėsiais ir masinėmis kapavietėmis. Cinizmas ir sąžinės graužaties trūkumas“, – rašė jis tviteryje.

Kovo 19 dieną Kremlius paskelbė, kad V. Putinas neva pirmą kartą lankėsi Mariupolyje. Anot propagandistų, diktatorius lankėsi rusų karių pastatytame Nevskio gyvenamajame komplekse, kalbėjosi su „gyventojais“ ir net aplankė vieną šeimą, kurios nariai esą patys jį pakvietė.

Tačiau Kremlius neparodė nė vienos nuotraukos ar vaizdo įrašo su aiškiais įrodymais, kad V. Putinas tikrai buvo mieste. Vėliau propagandistai išplatino keistą vaizdo įrašą  iš Mariupolio. Tačiau V. Putinas filmuotoje medžiagoje – neatpažįstamas.

Per tariamą vizitą Mariupolyje buvo surengtas šou – propagandistai subūrė kelis žmones, kurie buvo pristatyti kaip vietos gyventojai. Jie šlovino V. Putiną ir dėkojo jam „už pergalę“.


Šiame straipsnyje: karas UkrainojeVladimiras PutinasMariupolisvizitas Mariupolyje

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių