Pietų Afrikos Respublikoje per avariją kelyje žuvo mažiausiai 20 žmonių

  • Teksto dydis:

Pietų Afrikos Respublikos (PAR) šiaurinėje Limpopo provincijoje per avariją, sukeltą į priešpriešinio eismo juostą dėl padangos sprogimo staiga išvažiavusio sunkvežimio, žuvo mažiausiai 20 žmonių, penktadienį pranešė avarinės tarnybos ir vietos transporto ministrė.

„Žuvo daugiau kaip 20 žmonių, o dar penkti ar šeši buvo lengvai ar sunkiai sužaloti“, – naujienų agentūrai AFP sakė privačios greitosios pagalbos tarnybos ER24 atstovė Ineke van Huyssteen (Inekė van Heisten).

Anot provincijos transporto ministrės Makomos Makhurupetje (Makomos Machurupetjės), į avariją pateko keli automobiliai.

„Sunkvežimiui sprogo padanga. Deja, jis nukrypo į priešpriešinio eismo juostą, kuria važiavo keturios transporto priemonės – viena iš jų buvo taksi (mikroautobusas)", – pranešė ji AFP.

„Esame tikrai sukrėsti“, – pridūrė pareigūnė.

Nors PAR infrastruktūrą yra moderniausių visame žemyne, šalies keliuose nutinka labai daug nelaimingų atsitikimų – dažniausiai dėl nesaugaus greičio, neatsargaus vairavimo, prastos transporto priemonių būklės ir saugos diržų nenaudojimo.


Šiame straipsnyje: PARžuvo 20 žmoniųavarija PAR

NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Ech: "Nors PAR infrastruktūrą yra moderniausių visame žemyne, šalies keliuose nutinka labai daug nelaimingų atsitikimų" - taip, kažkada baltieji kelius nutiesė, bet dabar jais juodukai kaip galvos (uodegos?) netekę laksto...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių