Mirė 75 metų Izraelio gyventojas, paskiepytas nuo koronaviruso. Ryšios su skiepais nenustatyta

Pirmadienį savo namuose mirė „Pfizer“ kompanijos vakcina nuo koronaviruso paskiepytas 75 metų Izraelio gyventojas, sirgęs onkologine liga ir patyręs kelis infarktus. Preliminariais duomenimis, tiesioginio ryšio su vakcinacija nenustatyta, sudaryta komisija mirties priežastims tirti.

Tai pranešė šalies Sveikatos apsaugos ministerijos spaudos tarnyba.

„Aktyvios fazės vėžiu sirgęs ir praeityje kelis infarktus patyręs 75 metų amžiaus Šiaurės Izraelio gyventojas šįryt buvo paskiepytas nuo koronaviruso ir mirė savo namuose netrukus po vakcinacijos. Pirminis patikrinimas nenustatė tiesioginio ryšio tarp jo mirties ir vakcinos, skiepijimo kampanija (Izraelyje) tęsiama“, - sakoma žinybos pranešime.

Ministerijos generalinis direktorius davė nurodymą sudaryti komisiją, kuri turi išaiškinti paskiepyto žmogaus mirties priežastis.

Gruodžio 20 d. Izraelyje prasidėjo nacionalinė vakcinacijos nuo koronaviruso kampanija. Pirmiausia skiepijami medicinos darbuotojai, vyresni kaip 60 metų amžiaus žmonės ir rizikos grupėms priklausantys asmenys. Izraelio ministras pirmininkas Benjaminas Netanyahu pasiskiepijo pirmasis šalyje gruodžio 19 d. vakare. Pirmadienį jis tviteryje parašė, kad pirmąją „Pfizer“ vakcinos dozę jau gavo 379 tūkst. izraeliečių.

Iš viso Izraelis gaus 8 mln. kompanijos „Pfizer“ sukurtos vakcinos dozių, kurių pakaks 4 mln. žmonių.


Šiame straipsnyje: vakcinaskiepaimirtisIzraelis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Skaitytojas

Skaitytojas portretas
Buvo paskiepytas tik 1 kartą, o reikalingos 2 injekcijos, kad susidarytų imunitetas.

As

As portretas
Nu nx toki zmogu is vis skiepijo-jau organizmas nualintas ir taip!.Zmogus veziu sirgo ,galejo gi leisti zmogui ir be vakcinos palikti ta asaru pakalne. Be zodziu!

Šių skiepų tyrimas

Šių skiepų tyrimas portretas
baigsis tik apie 2023 metus. Išeitų, kad dabar vyksta eksperimentinis skiepijimas? Aplamai, gal nevertėtų skiepytis turintiems daug ligų ar sergantiems onkologinėmis ligomis garbaus amžiaus žmonėms, nes tokių žmonių organizmas pakankamai silpnas ir gali neatlaikyti skiepo atakos.
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių