Meksikoje mirė vyras, skrandyje gabenęs 246 paketėlius su kokainu

Meksikoje mirė narkotikų kontrabandininkas, skrandyje gabenęs 246 paketėlius su kokainu, praneša agentūra AP, remdamasi šalies žiniasklaida.

Pasak Meksikos laikraščio „La Jornada“, 42 metų vyras lėktuvu skrido iš Meksiko miesto į Naritą Japonijoje, kai jį ištiko traukuliai. Orlaivis tada neplanuotai tūpė Hermosilje.

Sanitarai konstatavo vyro mirtį. Dėl narkotikų perdozavimo jam sustojo širdis. Paketėliai buvo 2,5 cm ilgio ir 1 cm pločio. Mirusiojo skrandyje ir žarnyne jų rasta 246.           

Lėktuvu skrido iš viso 198 žmonės. Jie tęsė kelionę. Prokuratūra pradėjo tyrimą dėl narkotikų prekybos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Zita

Zita portretas
Na bentski mirtis .Na prie sovietu tokiais maišeliais nerizikavo nei vienas .....Bet kad teisininkai važiuoja visiškas absurdas 15 metu jie priplauke uz ka uz pavadinina .nejuokinkite .Tokio nešlo jie ir patys turi .ir prekiauti leidzia vadinkime daiktus savo vardais .visu greičiausiai psihotropikai.nuo kuriu jokiu prieš.nuodžiu nėra .Iteisintumete naturalius opijatus kokaina .saikingai naudojantiems sergantiems vežiu ir kitomis ligomis tai butu rezultatai .dabar nenustebinot tik randate ir patys tas provokacijas sudarote.....Kada smegenys trasplantuos gal zmonijai dašus kas gerai ir kas blogai .juk ystatymas jau priklausomybe ....kad ir nežinos žmogus ka veža bet ystatymas kalba pats uź save nežinojimas neatleidzia nuo atsakomybės .
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių