Londono vaikų ligoninėje – seksualinių nusikaltimų skandalas

  • Teksto dydis:

Vienos žymiausių Londone ir pasaulyje vaikų ligoninės „Great Ormond Street Hospital“ (GOSH) buvusiam darbuotojui, 55 m. Paului Farrellui, pateikti 84 kaltinimai seksualiniais nusikaltimais prieš septynis asmenis, įskaitant jaunesnį nei 13 metų vaiką.

Nusikaltimai įvykdyti 1985-2018 m. laikotarpiu. Įtariamasis kaltinamas bandymu išprievartauti, išprievartavimu, seksualiniu užpuolimu ir kitais sunkiais nusikaltimais.

Įtariamasis yra sulaikytas iki Wood Green Magistratų teisme vyksiančio posėdžio.

Policijos teigimu, P. Farrellas buvo suimtas sausio 16 d. ir po kaltinimų pateikimo jau buvo pasirodęs Highbury Magistratų teisme, tačiau apie įtarimus dėl seksualinių nusikaltimų, pateiktus buvusiam darbuotojui, vaikų ligoninė pranešė tik lapkričio 25 d.

„Great Ormond Street Hospital“ ligoninė patvirtino, kad baisiais nusikaltimais kaltinamas asmuo yra atleistas iš darbo, o ligoninės administracija glaudžiai bendradarbiauja su policija tiriant minėtą bylą.

Publikacijos originalas čia: https://www.anglija.today/nusikaltimai-ir-nelaimes/londono-vaiku-ligonineje--seksualiniu-nusikaltimu-skandalas



NAUJAUSI KOMENTARAI

tai

tai portretas
globalkapitalizmo pasekmes kurios persimete ir i jav A sluoksnius ka matome jav PK isvakarese Trumpo kovoje su nusikalteliais......
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių