Lenkijos pasienyje sužeistas kariškis: į galvą jam buvo paleistas akmuo

Pasienyje su Baltarusija tarnaujantis Lenkijos kariškis buvo paguldytas į ligoninę, kai jį į galvą sužeidė iš Baltarusijos teritorijos paleistas akmuo. Tai ketvirtadienį pranešė Lenkijos sienos apsaugos tarnyba.

„Lenkijos kariuomenės karį sužeidė į galvą pataikęs akmuo. Jis ligoninėje“, – informavo tarnyba.

Lenkijos pasieniečių duomenimis, sausio 19 d. Lenkijos ir Baltarusijos sieną mėgino nelegaliai kirsti 38 žmonės. „Sienos apsaugos dalinio ruože Melniko vietovėje Baltarusijos tarnybų remiama 30 užsieniečių grupė jėga forsavo sieną. Jie sulaikyti. Tai Irako, Gvinėjos, Pakistano, Sirijos ir Indijos piliečiai“, – sakoma pranešime.

Padėtis Lenkijos ir Baltarusijos pasienyje smarkiai susikomplikavo lapkričio 8 d., kai ten pasirodė keli tūkstančiai migrantų. Jie vis mėgina grupėmis po kelias dešimtis žmonių įveikti užtvaras ir prasiveržti į Lenkijos teritoriją. Daugumai tokių mėginimų Lenkijos tarnybos užkerta kelią.

Pernai Lenkijos pasieniečiai sužlugdė maždaug 40 tūkst. mėginimų nelegaliai kirsti šalies sieną su Baltarusija, tai 400 kartų daugiau negu 2020 metais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ram

Ram portretas
Oho, o tai ko verti šalmai, jei akmenys geba nukaut karį...

Klausimas

Klausimas portretas
Tai zuvo ar tik suzeistas?

o

o portretas
reikia siuos valkatas saudyti tai daugiau nelis nes visa buma sukele erdoganato su merkel ir putkos sutarymu uz dujas pardave zmoniu /sauguma/ visokiems muslimams su janicariskais durklais ir amzina neapikanta europai======
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių