Kinijoje į minią įsirėžus automobiliui žuvo šeši žmonės

  • Teksto dydis:

Vidurio Kinijoje penktadienį į minią įsirėžus automobiliui žuvo šeši žmonės, dar aštuoni buvo sužeisti, o policija nukovė vairuotoją, pranešė valstybinis transliuotojas CCTV ir vietos pareigūnai.

Incidentas įvyko anksti ryte Dzaojango mieste Hubėjaus provincijoje, pranešė CCTV.

44 metų įtariamasis Cui Lidongas namuose sužeidė žmoną ir dukterį, o paskui automobiliu rėžėsi į pėsčiuosius, sakoma Dzaojango miesto valdžios pareiškime internete.

Įvykis tiriamas, sužeistieji gydomi ligoninėje, priduriama pareiškime.

Šanchajuje leidžiamo interneto laikraščio „The Paper“ paskelbtame vaizdo įraše matyti paklode uždengtas kūnas gatvės pakraštyje ir grupė žmonių, bandančių užkelti sužeistąjį ant neštuvų.

Pastaraisiais mėnesiais Kinijoje įvyko ištisa virtinė panašių incidentų.

Pernai rugsėjį 11 žmonių žuvo, o dar dešimtys buvo sužeisti automobiliui įsirėžus į minią centrinės Hunano provincijos Hengdongo miesto aikštėje.

Policija tąkart sulaikė vairuotoją – penktą dešimtį metų einantį vyrą – ir vadino jį „kerštingu užkietėjusiu nusikaltėliu“, automobilyje turėjusiu durklų ir ketinusiu „padaryti rimtą žalą“.

Lapkričio pabaigoje automobilis rėžėsi į grupę vaikų, ėjusių per perėją gatvėje prie vienos pradinės mokyklos šiaurės rytinėje Liaoningo provincijoje. Šis incidentas pareikalavo penkių žmonių gyvybių, o dar 18 buvo sužeisti. Vairuotojas sakė „pasirinkęs aukas atsitiktinai“; pranešta kad jis prieš tragediją dėl problemų šeimoje galvojo apie savižudybę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių