Karo ekspertai: Rusija desperatiškai ieško puolimo variantų – galimybės pasiekti sėkmę mažėja

  • Teksto dydis:

Karo eigą stebintys ekspertai „Locked N' Loaded“ apžvelgė naujausius įvykius fronte. Pasak jų, lokalūs susidūrimai vyksta Syverske, Bakhmute.

Izyume agresorius pabandė pasigerinti savo taktinę situaciją, teigė „Locked N' Loaded“.

„Jo problema, kad atakos vykdomos iš esmės iš tų pačių pozicijų, šiame etape nustebinti ukrainiečių nėra kaip ir kuo. Siekiant turėti daugiau variantų pulti Krasnopolio– Dolynos–Bohorodychnės ruožo pietinį flangą, buvo atakuota Dovhenkė ir Ivanivka. Taip pat bandyta apeiti Bohorodychnę ir užeiti šiauriniam flangui iš užnugario. Nei vienas, nei kitas bandymas rezultatų neatnešė. Tokia desperacija ieškant variantų rodo, kad agresoriaus galimybės pasiekti sėkmę šiame sektoriuje mažėja“, – komentavo jie.

Syverske – lokalūs susidūrimai.

„Abi pusės vykdo reorganizaciją. Šalia gerų žinių iš kitų sektorių apie sunaikintus šaudmenų sandėlius, tokių žinių labai reiktų ir šiame sektoriuje. Susidaro įspūdis, kad agresorius puolimui ruošiasi trikdomas mažiau nei kitur“, – rašė ekspertai.

Lokalūs susidūrimai vyksta ir Bakhmute.

„Itin intensyviai dirbo agresoriaus artilerija. Neatmestina, kad tai pasiruošimas prieš atnaujinant puolimą“, – svarstė „Locked N' Loaded“.


Šiame straipsnyje: Locked N Loadedkaras Ukrainojepuolimaslokalūs mūšiaiapžvalga

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių