JAV: sprogus paketui, 17-metis žuvo, o moteris buvo sužeista

  • Teksto dydis:

17 metų vaikinas žuvo, o moteris buvo sužeista sprogus paketui, kurį jie aptiko prie gyvenamojo namo Ostine (Teksaso valstija). Tai žurnalistams pranešė miesto policijos viršininkas Brianas Manley`is, kuriuo remiasi „Reuters“.

„Turimais duomenimis, vienas iš namo gyventojų anksti rytą išėjo į lauką, prie durų buvo paketas, jie jį įsinešė vidun“, - sakė pareigūnas. Anot B. Manley`io, „paketas sprogo, kai jie jį atidarė“ viename iš kambarių. Policijos vadovas patikslino, kad incidentas tiriamas kaip nužudymas, o jį aiškintis padeda FTB darbuotojai. Pasak jo, naujausiais duomenimis, siunta nebuvo pristatyta paštu ar kurjerių tarnybos.

Kaip pažymėjo B. Manley`is, kovo 2 d. Ostine įvyko „labai panašus incidentas“. Tada taip pat sprogo rytą prie namo paliktas paketas, žuvo vyras. „Mes manome, kad šie du incidentai yra susiję“, - pareiškė pareigūnas. Jis rekomendavo miesto gyventojams neatidaryti įtartinų siuntų.

Anot B. Manley`io, paketus palikusio asmens motyvai kol kas nežinomi. Jis neatmetė, jog nusikaltimai gali būti susiję su rasine neapykanta, kadangi abu žuvusieji buvo afroamerikiečiai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Tai ir pametimui skirtas pinigines galima užminuot?.. :s
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių