JAV nuo bėgių nulėkė traukinys: kilo gaisras, įvyko pavojingų dujų nuotėkis

JAV Vidurio Vakaruose nuo bėgių nuvažiavus prekiniam traukiniui kilo didžiulis gaisras ir įvyko nedidelis pavojingų vinilo chlorido dujų nuotėkis, šeštadienį pranešė pareigūnai.

Maždaug 50 iš 140 vagonų vėlai penktadienį nuvažiavo nuo bėgių Ist Palestaine Ohajuje netoli Pensilvanijos sienos. Apie žuvusius ar sužeistus žmones nepranešama.

Transporto kompanijos „Norfolk Southern“ traukinys vežė krovinius iš Madisono Ilinojuje į Konvėjų Pensilvanijoje.

10-yje nuo bėgių nuvažiavusių vagonų yra pavojingų medžiagų, įskaitant vinilo chloridą, vėlai šeštadienį socialiniame tinkle „Twitter“ pranešė Nacionalinė transporto saugos valdyba (NTSB).

Vinilo chloridas – bespalvės dujos – laikomos kancerogenine medžiaga. Ji naudojama plastikiniams santechnikos vamzdžiams gaminti.

Vagonams šeštadienį toliau degant, įvyko keli sprogimai.

Ugniagesiai liepsnas gesino vilkėdami apsauginius kostiumus. Jų darbui trukdė šaltis.

Apie 2 tūkst. žmonių – maždaug pusės miestelio gyventojų – paprašyta evakuotis. Kitiems nurodyta neiti į lauką.


Šiame straipsnyje: JAVtraukinysnuotekisgaisras

NAUJAUSI KOMENTARAI

pamiršti "žalieji"

pamiršti "žalieji" portretas
Tik psichams ir niekalams visur vaidenasi maskva, pamirštant žaluosius teroristus ,kuriuos netenkina išpuoliai prieš meno kūrinius, jiems reikia masinio teroro, bet šios žalios menkystos "pamiršta" turtingiausius, kurie kaupdami didžiulius turtus, daugiausiai pridirba co2.

...

... portretas
Cia jiem dievo bausme uz kara ukrainoje

tai

tai portretas
sionsatanystai viska griauna kas vyksta visur o /kaltas/ lieka 1 ant kurio kabina viska tai n logikos ir sveiko istorinio mastymo jei to neturite tai nors nelokite ???===
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių