Izraelis naktį smogė į 10 „Hezbollah“ taikinių Libane

  • Teksto dydis:

Izraelio kariuomenė antradienį pranešė, kad naktį smogė į maždaug 10 „Hezbollah“ taikinių septyniose skirtingose Pietų Libano vietovėse ir nukovė vieną Libano ginkluotos grupuotės kovotoją.

Kariuomenė taip pat „smogė „Hezbollah“ ginklų saugyklai, terorizmo infrastruktūros objektams, karinėms struktūroms ir paleidimo įrenginiui Pietų Libane“, pranešė kariuomenė.

Nuo spalio 7 dienos, kai „Hamas“ surengė išpuolį pietinėje Izraelio dalyje ir išprovokavo karą Gazos Ruože, palestiniečių kovotojų grupuotės sąjungininkė „Hezbollah“ kone kasdien apsikeičia ugnimi su izraeliečių pajėgomis.

Izraelio kariuomenė teigia, kad savaitgalio ataka Madždal Šamse buvo daugiausiai aukų pareikalavęs išpuolis prieš civilius gyventojus nuo spalio 7-osios. Šis incidentas dar labiau pakurstė būgštavimus dėl platesnio masto regioninio karo.


Šiame straipsnyje: IzraelisLibanasHezbollahkaras

NAUJAUSI KOMENTARAI

Kiek dar

Kiek dar  portretas
tie žydų okupantai ir teroristai priešakį su kruvinąja padugne netaniaku žudys nekaltus Palestinos žmones moteris ir vaikus, kur žiūri pasaulis, ar tik mato RUSIJA IR RUSIJOS PREZIDENTĄ VLADIMIRĄ PUTINĄ, kuris prieš ta kruvinąji žydų netaniaką tik šventa avelė, jau tie žydų padugnės ir teroristai sunaikino daugiau kaip 40.000 tūkstančių nekaltų palestiniečių, gaila kad Adolfas Hitleris neatliko savo darbo iki galo !!!!!

greiciausiai

greiciausiai portretas
vel 5 mokyklas susprogdino
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių