Izraelio kariuomenė: per susirėmimus Rafache žuvo 40 žmonių

Per intensyvias kautynes Gazos Ruožo pietuose žuvo dešimtys palestiniečių smogikų, antradienį pranešė Izraelio gynybos pajėgos (IDF).

„IDF kariai tęsia precizišką, žvalgybos duomenimis paremtą operatyvinę veiklą Tel al-Sultano rajone Rafache“, – nurodoma paskelbtame pareiškime. Kaip teigiama, per kovas ir Izraelio oro pajėgų smūgius buvo „likviduota maždaug 40 teroristų“.

Islamistinės palestiniečių organizacijos „Hamas“ karinis sparnas pareiškė, kad jo smogikai viename rajono pastate granatomis atakavo Izraelio tanką ir karius. Taip pat esą buvo užpultas karinis buldozeris.

Pasak kariuomenės, palestiniečių smogikai taip pat buvo nukauti per operacijas kitose Gazos Ruožo dalyse. Remiantis pranešimais, Kan Junise buvo sunaikintos paleidimo aikštelės, iš kurių į Izraelį buvo paleistos raketos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Prarades sažine, jo saule nebešviečia

Prarades sažine, jo saule nebešviečia portretas
Putinas piktinasi Kursko ivykiais a pats ka daro ukrainoj

Labai

Labai portretas
Ilgai židai tvarkosi su tais driskeis

Prakeikti

Prakeikti  portretas
žydų okupantai ir teroristai vadovaujami kruvinojo žydpalaikio netaniako naikina taikius palestiniečius moteris ir vaikus be gailesčio ,jau sunaikinta apie 40.000 tūkstančių nekaltų palestiniečių moterų ir vaikų, kur žiūri Tarptautinis tribunolas, gaila kad Adolfas Hitleris neatliko savo darbo iki galo
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių