Ispanijoje nušauta nėščia lietuvė: močiutė prašo našlaite likusios anūkės globos

  • Teksto dydis:

Prieš kiek daugiau nei savaitę nuvilnijo šiurpi žinia – Ispanijoje į galvą nušauta nėščia lietuvė. Jos kūdikis, atlikus cezario pjūvį, išgyveno. Anot Ispanijos spaudos, nužudytos moters mama prašo vaiko globos. 

Portalas elperiodicomediterraneo.com praneša, kad močiutė dažnai lanko ligoninėje tebesančią anūkę.

Kaip jau skelbta portale kauno.diena.lt, lietuvė mirė vasario 14-ąją Valensijos klinikinėje ligonėje, kai buvo pašauta į galvą. 28-erių lietuvė buvo devintą mėnesį nėščia. Naujagimę pavyko išgelbėti atlikus cezario pjūvio operaciją. Mažylei viskas gerai.

„Las Provincias“ pranešė, kad Ispanijos pareigūnai tiria aplinkybes, kodėl Calle 9 kvartale įvyko mirtina nelaimė. Čia esančiame bute lietuvė buvo įsikūrusi su sugyventiniu.

Susišaudymas, per kurį moteris žuvo, įvyko, kaip teigiama, per didelės šeimos klano muštynes gatvės viduryje. Tačiau liudininkų pasakojimai šiuo klausimu skiriasi. Vieni teigia, kad pro namą pravažiavo baltos spalvos BMW. Vienas iš jo keleivių du kartus iššovė. O tada viena kulka pataikė į lietuvės galvą.

Scanpix nuotr.

Kita versija – šunį vedžiojusio vyro. Jis sakė išgirdęs penkių ar šešių žmonių ginčą. Du iš jų mušėsi, kai vienas spyrė į ginklą ir šis iškrito ant žemės. Jei antroji versija pasitvirtins, gali būti, kad lietuvė buvo mirtinai sužalota netyčia.

Tačiau Ispanijos policija turi duomenų, kad moters sugyventinis buvo įtariamas prekyba narkotikais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Krw

Krw portretas
Vis galvoju ko taip kreivai vakaruose milicija žiūri kai sustabdo, ko gero per tokias atmatas, kur benuvažiuotų visur sukelia nesąmones, vagia, ale dideles dielas suka padugnes runkeliai jebanni

kl

kl portretas
vyrelis narkomanas turi pirmenybę vaiko globai

???

??? portretas
baisu ???
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių