Charkove pašto skyrių užgrobęs užpuolikas sučiuptas per policijos šturmą

  • Teksto dydis:

Ukrainos šiaurės rytiniame Charkovo mieste pašto skyrių užgrobęs ir 11 žmonių įkaitais laikęs ginkluotas užpuolikas buvo sulaikytas per policijos specialiųjų pajėgų operaciją, šeštadienį pranešė vidaus reikalų ministras Arsenas Avakovas.

„Nacionalinės policijos kriminalinės paieškos operacijų pareigūnai ką tik lokalizavo nusikaltėlį, paėmusį įkaitais žmonių. Dėkoju už tarnybą!“ – ministras parašė „Twitter“ žinutėje.

A. Avakovas taip pat paskelbė nuotrauką, kurioje matyti vyras sukruvintu veidu, už nugaros surakintomis rankomis, laikomas už sprando policijos pareigūno.

Anksčiau užpuolikas po derybų su policijos pareigūnais paleido dalį įkaitų – tris moteris ir du vaikus.

Vienas teisėsaugos šaltinis sakė naujienų agentūrai „Interfax“, kad pareigūnai apie 20 val. 14 min. vietos (ir Lietuvos) laiku šturmavo pašto skyrių Ševčenkos gatvėje. Pastate buvę įkaitai buvo išvesti į gatvę ir perduoti medikams.

„Ką tik SBU (Ukrainos saugumo tarnyba) pranešė prezidentui apie Charkove išvaduotus penkis įkaitus. Tai trys moterys ir du vaikai“, – sakoma prezidento Petro Porošenkos atstovo spaudai Sviatoslavo Ceholkos „Facebook“ žinutėje.

Vidaus reikalų ministro patarėjas Antonas Heraščenka anksčiau nurodė, kad ginkluotas kaukėtas vyras šeštadienio popietę mėgino apiplėšti vieną Charkovo pašto skyrių, bet atvykus policijai paėmė įkaitais 11 ten buvusių darbuotojų ir klientų, tarp jų du vaikus.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

acab

acab portretas
Saunuoliai,gerai padirbejote su suns metais sabakos mentai
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių