Areštuotas Brazilijos futbolo žvaigždė Ronaldinho: pasinaudojo padirbtu pasu

  • Teksto dydis:

Buvusi Brazilijos futbolo žvaigždė Ronaldinho (Ronaldinjo) ir jo brolis penktadienį buvo areštuoti Asunsjone, pranešė Paragvajaus vidaus reikalų ministerija. Skelbiama, kad brazilai į šalį atvyko su padirbtais Paragvajaus pasais.

„Generalinė prokuratūra išdavė jų arešto orderį, kuriame nurodoma, kad futbolininkas Ronaldinho kaltinamas pasinaudojęs oficialiu dokumentu su netikru turiniu, todėl buvo paprašyta prevencinio suėmimo“, – tviteryje nurodė Paragvajaus ministerija.

Abu vyrai naktį praleido policijos nuovadoje.

Šaltiniai prokuratūroje agentūrai AFP sakė, kad sekmadienį broliai bus nugabenti į posėdį, kurio metu bus sprendžiama dėl kardomųjų priemonių. Ketvirtadienį jie buvo apklausiami daugiau nei septynias valandas. Ronaldinho ir jo brolis Roberto de Assis Moreira (Robertas de Asis Moreira) penktadienio vakarą išvyko iš Teismo rūmų ir su žurnalistais bendrauti atsisakė.

Brazilijos valdžia konfiskavo Robaldinho pasą 2018 metų lapkritį po to, kai jis nesumokėjo skirtos 2,5 mln. JAV dolerių baudos už gamtai padarytą žalą statant namą Brazilijos pietiniame Porto Alegrės uoste.

Brazilai iš pradžių buvo sulaikyti trečiadienį viešbutyje. Tai, kad jų dokumentai yra padirbti, buvo nustatyta jiems atvykus į Asunsjono tarptautinį oro uostą. Ronaldinho teigė gavęs netikrą pasą prieš mėnesį Brazilijoje.

Tyrimui vadovaujantis inspektorius nustatė, kad futbolininkui netiktą pasą davė brazilų verslininkas Wilmondesas Sousa Lira (Vilmondesas Souza Lira), kuris taip pat buvo suimtas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių