Anglijoje sulaikytas vienas ieškomiausių Lietuvos nusikaltėlių: slapstėsi 10 metų

  • Teksto dydis:

Penktadienį Lietuvos policijos atašė Jungtinėje Karalystėje Linas Pernavas pranešė, kad po 10 metų slapstymosi Anglijoje sugautas Aurimas Balbušovas. Vyras buvo Lietuvos policijos ir Europolo ieškomiausių asmenų sąraše.

„Dar viena sėkminga sulaikymo operacija. Šiandien ryte po ilgo ir kruopštaus pasirengimo buvo sulaikytas Aurimas Balbušovas, kuris buvo Lietuvos policijos ir Europolo ieškomiausių asmenų sąraše. Jis 2011 metais buvo pripažintas kaltu dėl labai didelio kiekio narkotinių medžiagų įgijimo, laikymo, gabenimo su tikslu jas parduoti ir kontrabandos, ir nuteistas 10 metų laisvės atėmimo bausme. A. Balbušovas slapstėsi daugiau nei 10 metų. Sulaikymo metu (jau tradiciškai) pateikė suklastotus dokumentus, tačiau labai greitai suprato, kad tai nepadės.

Dėkui Telšių ir Šiaulių apskrities policijos, o taip pat ir JK kolegoms!

Na ką, dar vienam „Game Over“, o likusiems linkėjimai nuo manęs ir mano kolegų, iki greito, tuoj pasibelsime ir į jūsų duris!“ – socialiniame tinkle „Facebook“ žadėjo L. Pernavas.

Primename, kad A. Balbušovas nuteistas 10 metų laisvės atėmimo bausme už tai, kad kartu su bendrininkais organizavo ir vykdė labai didelio kiekio narkotinės medžiagos – kanapių ir jų dalių – įgijimą užsienyje bei gabenimą į Lietuvos Respubliką, turint tikslą šią medžiagą platinti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
ka noriet kai kaune prokurore savo brolio darbelius uztusuoja ir draugeliu

Anonimas

Anonimas portretas
Anglijoje,JAV pilną nusikaltėlių iš Lietuvos,ne jis vienas ir kažkodėl neieško kitų.

JO

JO portretas
Nuo kada pavarde galune .........ovas tapo lietuvis?
VISI KOMENTARAI 27

Galerijos

Daugiau straipsnių