Afganistanas: policininkas nužudė šešis kolegas ir prisijungė prie talibų

Kundūzo provincijoje Afganistano šiaurėje policininkas nužudė šešis savo kolegas, o paskui prisijungė prie radikalaus Talibano judėjimo smogikų. Tai penktadienį pranešė naujienų agentūra „RIA Novosti“, remdamasi Afganistano pareigūnais.

Pasak šaltinių, incidentas įvyko kontrolės poste ketvirtadienį. Jo aplinkybės tiriamos. Atsakomybę už žudynes prisiėmė talibai.

Anksčiau penktadienį Afganistano televizijos kanalas „Tolo News“ pranešė, kad per sprogimą Kundūzo provincijoje žuvo mažiausiai penki vaikai.

Afganistane nesiliauja konfrontacija tarp vyriausybės pajėgų ir Talibano judėjimo, kuris anksčiau užėmė didelę teritoriją šalies kaimiškuosiuose rajonuose ir pradėjo miestų puolimą. Be to, šalyje išaugo teroristinės „Islamo valstybės“ (IS) grupuotės įtaka. Afganistano armija ir saugumo pajėgos visoje šalyje rengia bendras kovos su terorizmu operacijas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

o

o portretas
terminai partizanas ir teroristas nieko nekeicia nes tai 1 ir tas pat ziurint is kurios fronto puses ziuresim tai gal paprasciau nelegalus kovotojai tik skirtumss yra vieni samdomi zudykai kiti kovoja uz savo zeme ......

Anonimas

Anonimas portretas
Nužudė kolaborantus (stribus) ir prisidėjo prie patrotų ( partizanų ). Visai kaip pas mus.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių