JAV pasmerkė Rusijos agresiją prieš kaimynines šalis

  • Teksto dydis:

JAV Atstovų Rūmai ketvirtadienį priėmė rezoliuciją, griežtai smerkiančią agresyvius Rusijos veiksmus kaimyninių šalių atžvilgiu.

758-oji rezoliucija, priimta 411 balsų prieš 10, smerkia Rusiją dėl „agresijos politikos prieš kaimynines šalis, siekiant politinio ir ekonominio dominavimo“.

Atstovų Rūmai paragino JAV prezidentą Baracką Obamą (Baraką Obamą) „bendradarbiauti su Jungtinių Valstijų sąjungininkėmis ir partnerėmis Europoje bei kitomis šalimis visame pasaulyje, kad būtų taikomi draudimai išduoti vizas, tikslinis turto įšaldymas, sankcijos (ekonomikos) sektoriams ir kitos priemonės prieš Rusijos Federaciją ir jos vadovybę, siekiant įtikinti ją liautis pažeidinėti Ukrainos suverenumą ir teritorinį vientisumą, išvesti savo karines pajėgas ir techniką iš Ukrainos teritorijos bei nutraukti palaikymą separatistams ir sukarintoms pajėgoms“.

Šios rezoliucijos projektas buvo pateiktas svarstyti JAV įstatymų leidėjams lapkričio 18 dieną.


Šiame straipsnyje: JAV Atstovų RūmaiBarackas ObamasYktainakaras Ukrainojeposovietinė erdvė

NAUJAUSI KOMENTARAI

kvailam runkeliui

kvailam runkeliui portretas
Tu kvailas ir girtas runkelis.Pykcio daug,todel kad ubagas. Niekad nesimokinau lietuvos mokykloj,nei rusu,nei lietuviu Ka moku-ismokau pats Rasau tik keturiom kalbom taip kad man toli iki taves,samogono vego ir ubago

Protingas RUSAS

Protingas RUSAS portretas
Atsiprašau už nepraustaburnio RUSO komentarus. Patikėkite ne visi rusai idiotai. Šis matyt mokėsi Lietuvos rusų mokykloje ir jo išsilavinimo lygis panašus į a.a. Chruščiovo kuris buvo baigęs „cerkovno-prichodskuju učiliščiu“. Turbūt jo neauklėjo, nemokė tėvai, nes etika ir moralė jam – nesuprantami dalykai. Taip dažnai atsitinka degradavusių šeimų palikuonims.

RUSAS

RUSAS portretas
Laidoja lenku motinos savo vaikus,girtuokli runkeli,o kas sako kad Rusijoj blogai ,Rusijoj badas? Tu ten buvai?Vakar Rusijoj nato atstovui,lenku kilmes, uzdave klausima,kaip jie paaiskins lenku motinom kur zuvo ju sunus? Sudlenkis visas drebejo ir nezinojo kaip atsakyti.Visas pasaulis mate Nuo jusu debilu slepia viska valdzia Zuvo virs simto lenku pacanu,banderu banditai nenori kariauti ir zuti-lenkus pasiunte
VISI KOMENTARAI 17

Galerijos

Daugiau straipsnių