Lenkijoje policija aptiko tris naujagimius, sudėtus į stiklainius

  • Teksto dydis:

Lenkijos pietvakariniame Ravičiaus mieste ketvirtadienį policija per kratą viename bute aptiko tris žmogaus vaisius arba naujagimius, sudėtus į stiklainius ir užpiltus nežinomu skysčiu, pranešė pareigūnai.

Kaip informuoja televizija TVN24, dėl šio šiurpaus radinio sulaikyta viena moteris, vietos prokuratūra pradėjo tyrimą.

„Krata tame bute buvo dalis policijos veiksmų, susijusių su kita byla. Žmogaus vaisiai buvo rasti atsitiktinai“, – sakė Ravičiaus policijos atstovė spaudai Beata Jarczewska (Beata Jarčevska).

„Policija bute ieškojo narkotikų. Pareigūnai pirmiausiai rado vieną stiklainį su vaisiumi, vėliau – kitus du, laikytus kilnojamame seife. Kol kas sunku pasakyti, kokio jie buvo amžiaus ir ar jie gimė gyvi“, – sakė rajono prokuroras Michalas Kordekas.

Poznanės apylinkės prokuratūros atstovė Magdalena Mazur-Prus (Magdalena Mazur-Prus) televizijai TVN24 sakė, kad sulaikyta įtariamoji bus apžiūrėta medikų.

„Medicinos tyrimai turėtų parodyti, ar pastaruoju metu ji laukėsi ir kokiomis aplinkybėmis įvyko gimdymas. Tyrimo duomenis sužinosime artimiausiu metu“, - nurodė ji.

Rasti palaikai buvo perduoti teismo medicinos ekspertams, o prokurorai sakė, kad jų skrodimas tikriausiai bus atliktas pirmadienį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių