Žiniasklaida: D. Trumpo žentas J. Kushneris paragino jį pripažinti pralaimėjus

  • Teksto dydis:

Jungtinių Valstijų prezidento Donaldo Trumpo (Donaldo Trampo) vyriausiasis patarėjas ir žentas Jaredas Kushneris (Džaredas Kušneris) patarė jam pripažinti palaimėjimą prezidento rinkimuose, skelbia du neįvardintus šaltinius cituojantis kanalas CNN.

„Prezidento D. Trumpo žentas ir vyriausiasis patarėjas J. Kuchneris pasiūlė prezidentui pripažinti pralaimėjimą rinkimuose“, – skelbia kanalas.

Tačiau kaip į tai sureagavo prezidentas nepranešama.

Pats D. Trumpas anksčiau, prieš CNN ir kitiems kanalams paskelbus savo prognozes, kad Joe Bidenas (Džo Bidenas) buvo išrinktas 46-uoju JAV prezidentu, pareiškė, kad J. Bidenas „skuba klaidingai apsiskelbti laimėtoju“, ir pridūrė, kad kova „dar tikrai nesibaigė“.

„Nenuleisiu rankų tol, kad Amerikos žmonės nesulauks sąžiningo balsų suskaičiavimo, kurio jie nusipelno ir kurio reikalauja demokratija“, – pareiškė D. Trumpas pareiškime, kuriame nurodoma, kad jo rinkimų kampanija pirmadienį pradės teisinę kovą.

Kaip žinoma, rinkimai JAV įvyko lapkričio 3 d. Didžioji dalis balsų jau suskaičiuota, tačiau oficialių rezultatų dar teks šiek tiek palaukti. Pagrindinės JAV žiniasklaidos priemonės, remdamosi turimais duomenimis, prognozuoja, kad prezidento rinkimus laimėjo demokratas J. Bidenas, kurį su pergale jau pasveikino daug pasaulinių lyderių.

D. Trumpas su rezultatais nesutinka ir ketina ginčyti rinkimų rezultatus keliose valstijose.



NAUJAUSI KOMENTARAI

earht king

earht king portretas
PRIPAŽINO Trampo zentas, bet pono trampo vis viena neitikino, jis savo kartoja, bet imki prieš rinkiminius triukus juk džo baidenas juk rovėsi prieš coronos 19 pasekmes kur trampas iš sykio nenorėjo nieko sakyti, paneigė, ta nesąmone , bet žiūrim ką turim , juk su kinais kur buvo ne kokio lygio pasekti rezultatai, imkim tos provokacijos lygos plytimo kinijos teritorijoj, o ipač taivanio kur pastoviai kinas stengesi užgrobti į savo kišenes kašęs puse , toliau ten kur ir atėjo pirmas lygos sukelėjas tos milijoninio miesto, kur ir vyko politiški nesutarimai jau ne vienerius metus juk trampas buvo prieš diktaturos konvejeri ivestinio būdų monstro pagal kinijos valdova visagali, juk ginčo kelias ėjo tos metus, ir ekonomijos atžvilgiu nesnaudė masonu postu avi brigados pasaulio teršėjai, juk tie pastoviai nardo vietos maža, o ta corona yra gripo epidėmija tom šalim kur plaučiai degesiais tampa pasižiurėkim į praeiti, bus aiškiau bajerio nereikia visus sudurino ir išplovė smegenis tinka pini

Ane

Ane portretas
Supermarketuose visada reikia darbuotojų, taip pat gali sau keisti dirbti savanoriais., Pvz...koronos ligoninėj, jiems virusas yra nebaisus., tai gali keisti ligoniams basonus., nes nemanau , kad daugiau ką sugeba

Vistide

Vistide portretas
{{{Kušneris}}} su Ivanka praras siltas darbo vietas, kurias ikiso tetukas Trumpas. O atrode, kad JAV susitvarke senai su korupcija. Pasirodo, kad pusbroliu bendrijos ir ten gycuoja.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių