V. Zelenskis neigia surengęs apklausą dėl Ukrainos parlamento pirmalaikio paleidimo

  • Teksto dydis:

Ukrainos prezidento rinkimuose triumfavusio Volodymyro Zelenskio kampanija antradienį paneigė pranešimus, jog socialiniame tinkle „Facebook“ jis pradėjo apklausą dėl pirmalaikio Aukščiausiosios Rados paleidimo, ir pareiškė, kad tai yra melagienos.

„Ar pritariate pirmalaikiam Aukščiausiosios Rados paleidimui?“ – toks pranešimas buvo paskelbtas feisbuko puslapyje „Volodymyras Zelenskis – Liaudies tarnas“.

Pranešimas netrukus sulaukė daugiau kaip dviejų tūkstančių komentarų.

„Socialiniuose tinkluose sukurta daugybė puslapių, neva [priklausančių] Volodymyrui Zelenskiui. Dalį jų [sukūrė] šalininkai. Jiems už tai – begalinis dėkingumas, – rašoma V. Zelenskio rinkimų štabo pranešime. – Tačiau didelė dalis melagingų puslapių sukurta siekiant diskredituoti Volodymyrą Zelenskį ir jo komandą. Būtent tokiame „Facebook“ puslapyje, pavadintame „Volodymyras Zelenskis – Liaudies tarnas“, antradienį buvo paskelbta žinutė su klausimu „Ar palaikote pirmalaikį Rados paleidimą?“

V. Zelenskio atstovai taip pat paragino vadovautis tik informacija, skelbiama oficialiajame tinklalapyje (https://ze2019.com/).

Po sekmadienį vykusio rinkimų antrojo rato suskaičiavus beveik visus balsus paaiškėjo, kad V. Zelenskis surinko 73,23 proc., o kadenciją baigiantis valstybės vadovas Petro Porošenka – 24,45 proc. balsų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

TvartelioZinios

TvartelioZinios portretas
Jeigu Zelenskis nepasodins Parasenkos ir visos tos chuntos i kalejima iki gyvaos galvos jis Ukrainoje nepadarys nieko

Kęstas

Kęstas portretas
Kur Masiulis? Kur Landsbergių Nota bene, vogusi iš Lietuvos kariuomenės? "Remdamasis 2017 m. P. Porošenko pažadu kovoti su kyšininkavimu ir „nukirsti rankas tų, kurie vagia kariuomenėje,“, naujasis Ukrainos prezidentas p. Zelenskis paklausė Porošenką: „Kodėl jūsų žmonės turi abi rankas?“" Laikas ir Lietuvos vagims, vadovaujamiems Landsbergių, ruošti rankas atsakymams. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

Algys

Algys portretas
Vyt reikia lauk visus ,surinkti nauja chebra kuri dar neismoko vogt! Ta pati ir Lietuvoje reikia daryti,bet dar niekas nedrista,gal issaugs nauja karta,ir pades tuos senbuvius i vieta.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių