V. Putino atstovas neigia, kad Rusijos lyderis turi prabangią vilą Ispanijoje

  • Teksto dydis:

Rusijos prezidento Vladimiro Putino atstovas penktadienį paneigė žiniasklaidos pranešimus, kad šalies lyderis turi prabangią vilą Ispanijoje, kur yra įveisęs vynuogyną.

Ketvirtadienį Didžiosios Britanijos dienraštis „Daily Mail“ paskelbė, esą 62 metų Rusijos lyderis nusprendė įveisti vynuogyną, kad galėtų gaminti išskirtinį vyną savo viloje netoli Marbeljos miesto, kurios vertė – milijonai eurų.

„Daily Mail“ citavo savus šaltinius ir pranešimą, paskelbtą Ispanijos naujienų portale anglų kalba „Olive News“.

„Ne, taip nėra – tai neoriginalus pokštas, – V.Putino atstovas Dmitrijus Peskovas sakė populiariam radijui „Echo Moskvy“. – Tai neatitinka tikrovės.“

V.Peskovas pridūrė, kad tokie pranešimai diskredituoja „autoritetingą leidinį“.

„Deja, pastaruoju metu žurnalistai parodo save ne iš geriausios pusės ... ir rašydami nedemonstruoja didelio profesionalumo“, – apgailestavo prezidento atstovas.

V.Putinas pernai deklaravo uždirbęs per 100 tūkst. JAV dolerių pagal tuometį rublio kursą, taip pat turintis butą, kurio plotas – 77 kv. metrai. Tačiau žiniasklaida neretai praneša, kad jis turi prabangaus nekilnojamojo turto ir yra slapta sukaupęs daug lėšų, nors tokius pareiškimus Kremlius piktai atmeta.

2011 metais vienas verslininkas teigė, kad prie Juodosios jūros statomas prabangus atostogų kompleksas bus skirtas V.Putino privačiam naudojimui, bet vyriausybės pareigūnai tai paneigė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

maxas

maxas portretas
Kremliu turi jis,geriausia vila jam.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių