V. Putinas: suformuotas pareigūnų rezervas, kuris prireikus vyks į Baltarusiją

  • Teksto dydis:

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas ketvirtadienį parodytame TV interviu per kanalą „RT“ pareiškė, kad šalyje suformavo teisėsaugos pareigūnų rezervą, kuris, jei prireiktų, yra pasiruošęs vykti į Baltarusiją.

Kaip skelbia portalas „RIA Novosti“, V. Putinas teigė, kad rezervą suformavo Baltarusijos prezidento Aliaksandro Lukašenkos prašymu, kuris, vykstant masiniams protestams, bando sukontroliuoti situaciją šalyje. 

Teigiama, kad Rusijos pajėgos nebus naudojamos, jei ekstremistiniai elementai neperžengs linijos ir nepradės smurtauti.

„A. Lukašenka paprašė manęs suformuoti tam tikrą rezervą iš teisėsaugos institucijų darbuotojų, aš tai padariau. Mes susitarėme, kad jis nebus naudojamas tol, kol situacija nepradės darytis nebekontroliuojama“, – sakė V. Putinas.

V. Putinas taip pat pabrėžė, kad jo vadovaujamai šaliai nėra išvien dėl įvykių kaimyninėje valstybėje.

„Mano nuomone, į įvykius Baltarusijoje reaguojame kur kas neutraliau nei daug kitų šalių. Bet ši šalis mums artimiausia kultūriniu, etniniu ir dvasiniu požiūriu“, – pridūrė V. Putinas, teigdamas, kad Baltarusijos teisėsaugos institucijos „elgiasi gana santūriai“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

To tulpes

To tulpes portretas
kokios pornuskes ten nuoruodas metai?Lietuvoj visi normalus,ne tokie kaip tu :D

Anonimas

Anonimas portretas
Zmogau uz zmogaus teises, tu esi rusofobine, nacistine/kapitalistine kiawle :D

opa

opa portretas
Reikia atkurti Lietuva+Lenkija+Ukraina+Baltarusija sajunga. Sito putinas ir jo merkantiliskas rezimas labiausiai bijo. Ka putka moka- tai zudyti visus kaimynus ir kirsinti, iteriu tass jo rezervas is vidaus strukturu- tai ginkluoti recidyvistai ir kaliniai.
VISI KOMENTARAI 17

Galerijos

Daugiau straipsnių