Ukrainos žvalgybininkas: V. Putinas sunkiai serga vėžiu, o Rusijoje rengiamasi perversmui

  • Teksto dydis:

Ukrainos karinės žvalgybos vadovas Kyrylo Budanovas interviu britų „Sky News“ kanalui pateikė įdomių įžvalgų. Jis tvirtino, kad turi žinių, jog Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas sunkiai serga vėžiu, taip pat turi ir kitų ligų, o jo valdomoje Rusijoje rengiamasi perversmui.

K. Budanovas kalbėjo, kad Rusijoje jau rengiamasi perversmui. Juo bus siekiama pašalinti V.Putiną iš valdžios. Ukrainos žvalgybininkas tvirtino, kad Rusijos prezidentas sunkiai serga vėžiu.

K.Budanovas mano, kad Ukrainos karas su Rusija baigsis iki šių metų pabaigos. Anot „Sky News“, tai kol kas optimistiškiausia aukštas pareigas užimančio Ukrainos pareigūno prognozė.

K. Budanovas sako įsitikinęs prognozuojama baigtimi.   „Lūžio taškas bus rugpjūčio antroje pusėje, o aktyvūs koviniai veiksmai pasibaigs iki metų pabaigos“, – kalbėjo Ukrainos žvalgybos vadovas. 

Jis sakė nesistebintis dėl priešo nesėkmių kare. „Apie savo priešą žinome viską. Aštuonerius metus kovojame su Rusija. Labai išreklamuota Rusijos galia yra mitas. Tai tik minia žmonių, turinčių ginklus“, – sakė K.Budanovas.

Anot jo,  pralaimėjimas Ukrainai lems Rusijos prezidento pašalinimą iš valdžios, o šis procesas, pasak žvalgybininko, jau pradėtas ir jo sustabdyti neįmanoma.  

K.Budanovas tvirtino, kad jo teiginiai nėra informacinio karo dalis, jis žino, ką kalba. „Tai mano darbas. Jei ne aš, kas  žinos?“ – britų žurnalistams sakė jis.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių