U. von der Leyen perspėja dėl vienašališkų kelionių apribojimų

Europos Komisija, sulaukusi priekaištų dėl esą pernelyg lėtos reakcijos, penktadienį pažadėjo suteikti Italijai visą reikiamą paramą siekiant įveikti koronaviruso iššūkį.

„Pasaulio sveikatos organizacija nelaiko bendrų kelionių draudimų pačiais veiksmingiausiais“, – sakė U. von der Leyen, ragindama vykdyti sveikatos patikrinimus pasienyje, užuot apribojus keliones.

ES žada Italijai pagalbą

Europos Komisija, sulaukusi priekaištų dėl esą pernelyg lėtos reakcijos, penktadienį pažadėjo suteikti Italijai visą reikiamą paramą siekiant įveikti koronaviruso iššūkį.

„Esame visiškai pasirengę Italijai viskuo, ko reikia. Tai yra ypač didelės svarbos [reikalas]. Šiai šaliai smarkiai smogė koronavirusas“, – žurnalistams sakė EK pirmininkė Ursula von der Leyen (Urzula fon der Lajen).

„Taigi, palaikome dėl visko, kas reikalinga. Atsakysime dėl visko, ko jiems prireiks“, – kalbėjo EK vadovė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

PSO -tai aplamai silpnaprociu pridurku organizacija

PSO -tai  aplamai  silpnaprociu pridurku organizacija portretas
jie net pedofilus-pederastus laiko nuormaliais zmonemis ,dabar vel karonovirusu serganty reikia tikrint ir laikyt uzdaryta ,kad neskleistu uzkretimo min 15 dienu ...o si PSO sarage su sia Ursula siulo patikrint aerouoste ir lai visi skaraido kaip skraide ...nesioja bacilas po pasauly...

ar tarpukoju dura boba galvoja

ar  tarpukoju  dura boba  galvoja portretas
ar su savo galva --rezultatas tas pas ...

Ar poniai kas sakė,

Ar poniai kas sakė, portretas
kad ta pačia liga kiekviename žemyne SKIRTINGAI sergama, kas skirtingų rasių žmonių ir simptomai skirtingi ? Tai ne žmogaus valiai atiduota, net jei tas žmogus laaaaaaaabai aukštoje kėdėje sėdi. Tačiau, jei ryžtiesi užimti aukštą postą, PRIVALAI mokėti atsižvelgti ir susitvarkyti, nežiūrint visų skirtingumų. Ir jie ne priežastis priversti visus daryti, kaip pati liepi, nežiūrint, jog tai jiems dar labiau kenkia! O jei pačiai pliuralizmas/įvairovė ne pagal jėgas - užleisk vietą kitam.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių