Rusija sako atsiuntusi karių į Venesuelą laikydamasi „teisės normų“

  • Teksto dydis:

Rusijos užsienio reikalų ministerija antradienį pareiškė, kad Maskvos sprendimas atsiųsti kariškių į Karakasą neprieštarauja Venesuelos įstatymams.

Praeitą savaitgalį buvo pranešta, kad į Karakasą atskrido du Rusijos kariniai transporto lėktuvai, atgabenę krovinių ir karių. Vašingtonas pasmerkė šį Rusijos žingsnį.

Rusijos užsienio reikalų ministerijos atstovė Marija Zacharova pranešime sakė, kad Maskva „vysto bendradarbiavimą su Venesuela griežtai laikydamasi tos šalies konstitucijos ir visiškai gerbdama jos teisės normas“.

„Rusijos specialistų buvimą Venesuelos teritorijoje reglamentuoja Rusijos ir Venesuelos vyriausybių susitarimas dėl karinio ir techninio bendradarbiavimo, pasirašytas 2001-ųjų gegužę“, – pridūrė M. Zacharova.



NAUJAUSI KOMENTARAI

taigis

taigis portretas
Kol amerika pliurps ir siuntines kazkam zinutes,,venesueloj jau bus ivesta rusu kalba,,nu bent pentagonas kol kas neapsuptas

Anonimas

Anonimas portretas
Galėtų rusai dar atsivežti ir raketų su branduoliniais užtaisais. Tada bent išgelbėtų Venesuelą nuo JAV okupacijos. Nes kur tik nafta- ten tuoj jankis su savo "demokratija" prisistato. O paskui pumpuoja naftą ir nemokamai vežasi sau, kaip iš Irako. Venesuela gi daug arčiau nei Irakas, lengviau atsivežti. Taigi labiau ir norisi. O visokių ten "Gaidžių" už pinigus lengva rasti. Turime gerų pavyzdžių ir pas mus ( Porošenko ir kiti smulkesni gaideliai įvairiame pavidale).

Anonimas

Anonimas portretas
Putinas lenda kur tik imanoma.Nori uzvaldyti pasauli,taip kaip Karbauskis Lietuva.
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių