Rusija pranešė apie vieno bataliono atitraukimą nuo Ukrainos sienos

  • Teksto dydis:

Rusija išveda vieną motorizuotų pėstininkų brigados batalioną iš regiono prie Ukrainos rytinės sienos, pranešė pirmadienį šios šalies naujienų agentūros, remdamosi Gynybos ministerijos atstovu.

„Centrinės karinės apygardos 15-osios motorizuotų pėstininkų brigados batalionas baigė lauko išėjimą į poligoną „Kadamovskij“ Rostovo srityje ir rengiasi žygiui į nuolatinio dislokavimo vietą Samaros srityje“, – sakė naujienų agentūrai „Interfax“ Rusijos gynybos ministerijoje.

Pasak ministerijos, per minėtą lauko išėjimą bataliono vadai ir kariai įgijo patirties žygiuodami iš nuolatinės dislokavimo vietos kombinuotu būdu: savieiga ir geležinkelio transportu į nurodytus rajonus, bei išsiskleisdami nežinomoje vietovėje.

„Baigdami lauko užsiėmimus, kariai atliko praktinių pratybų kompleksą dėl dalinių suderinamumo kovoje, rengimosi šaudybai ir kovinio šaudymo“, – nurodė ministerija.

Tačiau kol kas nežinoma, ar ir kiti daliniai bus atitraukti nuo sienos.

JAV valstybės sekretorius Johnas Kerry (Džonas Keris) sekmadienį vakare susitikęs su Rusijos užsienio reikalų ministru Sergejumi Lavrovu sakė, kad pažanga įveikiant Ukrainos krizę priklauso nuo pajėgų išvedimo tolyn nuo sienos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

putinas

putinas portretas
atitraukė vieną batalioną, tai padarė gerą darbą, dabar visi turi pulti ant kelių prieš tą uzurpatorių? patraukė vieną, patrauks ir visus, šitas neužauga, išsigando NATO pajėgų, sankcijų, išmetė jį iš aštuntuko, kaip musę iš barščių. Kremliaus ekonomika smunka, tai ką beliko jam daryti? Užkariauti daugiau žemių? užmiršo jis, kad dabar 21 amžius, užkariautos žemės jam nevergaus, o savus ruskius, kaip darbo jėgą, jis gali susirinkti iš visų pakampių ir vežtis į pažadėtąją žemę, nereikės mums rūpintis ruskių idiotiškomis laidomis per lietuviškus kanalus.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių