PSO laikinai stabdo hidroksichlorokvino klinikinius tyrimus su COVID-19 pacientais

Pasaulio sveikatos organizacija (PSO) pirmadienį pranešė „laikinai“ stabdanti klinikinius bandymus, per kuriuos keliose šalyse buvo tiriamas antimaliarinio preparato hidroksichlorokvino poveikis koronavirusine infekcija COVID-19 sergantiems pacientams.

Šis sprendimas buvo priimtas praeitą savaitę žurnalui „Lancet“ paskelbus straipsnį, rodantį, kad hidroksichlorokvinas COVID-19 pacientams gali padidinti mirties ir širdies veiklos sutrikimų riziką, per virtualią spaudos konferenciją sakė PSP vadovas Tedrosas Adhanomas Ghebreyesusas (Tedrosas Adhanomas Gebrejesusas). Jis pridūrė, kad PSO remiami tyrimai „sustabdyti, kol bus iš naujo patikrintas saugumas“.

„Šis susirūpinimas susijęs su hidroksichlorokvino ir chlorokvino naudojimu COVID-19 gydyti“, – nurodė PSO generalinis direktorius. Jis pridūrė, kad šie preparatai gali būti toliau naudojami gydyti žmonėms, sergantiems maliarija arba autoimuninėmis ligomis.

Šiuo metu tebetiriamos galimybės koronavirusinę infekciją gydyti kitokiomis priemonėmis, įskaitant eksperimentinį preparatą remdesivirą arba kombinuotąją terapiją, pasitelkiamą gydant ŽIV užsikrėtusius pacientus.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pso

Pso portretas
tai kinu valdoma 'kompanija' be jokios naudos zmonijai,kinu brudas zudo zmonija,o lirbiai is pso rekia :'virusas' ! ,????

tai

tai portretas
yra zydu bgeic ir soros nusikalteliu grupe su kinais paleidusiu vyrusa kuri visom isgalem cenzuruoja skleisdami mela kaip ir d, polikarpovnos /fondas/ skirtas cipavimui ir pinigu plovimui?...

Kawenskas

Kawenskas portretas
PSO yra apsišaukėlei, pinigų graibstytojei. Nei vienas iš jų nėra daktaras medicinos. Pasidomėkit!
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių