Prakalbo apie Rusijos prezidento antrininkus: kas išduoda, kad tai – ne V. Putinas?

  • Teksto dydis:

Ukraina atgaivino teoriją, kad Rusija naudoja dublerius, pakeičiančius Vladimirą Putiną. Kaip to įrodymą nurodo Rusijos prezidento besikeičiančias ausis, rašo „The Sun“.

Naujai paskirtas Ukrainos karinės žvalgybos vadas generolas majoras Kyrylo Budanovas Ukrainos televizijai sakė, kad pastaruoju metu V. Putino ūgis ir net ausys pasikeitė.

„Tarkime, ausų vaizdas kitoks. O kiekvieno žmogaus ausies vaizdas yra unikalus. Jo negalima pakartoti“, – sakė jis per interviu kanale „Groshi“.

Ukrainos naujienų kanalas TSN taip pat citavo K. Budanovą, kuris sakė manantis, kad Rusijos prezidentas sunkiai serga ir naudoja dublerius, kad išvengtų pasirodymų viešumoje.

Jis tvirtino, kad nors ir labai panašūs, V. Putino kūno dubleriai „turi skirtingus įpročius, skirtingas manieras, skirtingas eisenas, kartais net skirtingą ūgį, jei atidžiai pažiūrėsime“. K. Budanovas anksčiau taip pat pastebėjo, kad per neseniai vykusią kelionę į Iraną Rusijos prezidentą pakeitė jo dubleris. V. Putinas atrodė energingesnis nei įprastai.

„Prašau pažiūrėti V. Putino išlipimo iš lėktuvo akimirką. Ar tai apskritai V. Putinas?“ – svarstė jis.


Šiame straipsnyje: karas UkrainojeantrininkaiVladimiras Putinas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių