Po gaisro Paryžiaus Dievo Motinos katedroje ūgtelėjo E. Macrono reitingas

Pastarosiomis dienomis šiek tiek ūgtelėjo Prancūzijos prezidento Emmanuelio Macrono populiarumo reitingas. Tai rodo penktadienį paskelbti bendrovės BVA surengtos apklausos rezultatai.

Tyrimo duomenimis, šiuo metu Prancūzijos lyderio veiklą teigiamai vertina 32 proc. šalies gyventojų, t. y. 3 proc. daugiau negu balandžio pradžioje.

Apklausa buvo surengta balandžio 17-18 dienomis, praėjus tik kelioms dienoms po gaisro Paryžiaus Dievo Motinos katedroje.

Tyrimas taip pat parodė, jog E. Macrono kreipimąsi per televiziją po gaisro žiūrėjo apie 70 proc. prancūzų. Iš jų 62 proc. teigiamai įvertino prezidento reakciją ir veiksmus po šios tragedijos.

Gaisras Paryžiaus Dievo Motinos katedroje kilo pirmadienio vakarą. Jį pavyko visiškai užgesinti tik antradienio rytą. Per gaisrą sugriuvo smailė ir didelė stogo dalis. Preliminariais duomenimis, gaisras kilo dėl katedros viršutinėje dalyje atliekamų renovavimo darbų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Okur

Okur portretas
O kur draudimas

Kristina

Kristina portretas
Kad ir kaip žaviuosi prancūzų gebėjimu išeiti protestuoti ir panašiai, turi pripažinti, kad patys visko prisiprašė. Jau vien tai, kad aklai tiki Macronu yra tiesiog idiotiška. Maniau, kad jei yra šitoks apsileidimas ir nerūpestingumas, neatsargumas savo istoriniams paveldams, nusikaltimai ir atakos, tai atspindi prastą ir į degradaciją vedantį valdymą... logikos nerasta

Tai

Tai portretas
Tai va kas sudegino katedra
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių