Pirmieji D. Trumpo ir K. Harris debatai įvyks rugsėjo 10 dieną

  • Teksto dydis:

Kandidatai į JAV prezidentus Kamala Harris ir Donaldas Trumpas rugsėjo 10 d. susitiks akis į akį TV debatuose, ketvirtadienį pranešė transliuotojas ABC.

Respublikonų partijos kandidatas D. Trumpas ir Demokratų partijai atstovaujantis JAV prezidentas Joe Bidenas jau buvo suderinę debatų laiką, tačiau pastarasis pasitraukė iš rinkimų kovos, savo vietą užleisdamas viceprezidentei K. Harris.

Po to D. Trumpas pasiūlė susitikti kitą dieną, kito transliuotojo studijoje.

Floridos Mar-a-Lago rūmuose surengtoje spaudos konferencijos D. Trumpas kalbėjo, kad su K. Harris iki lapkritį įvyksiančių prezidento rinkimų norėtų surengti trejus debatus, pridurdamas, kad jo komanda su dviem TV kanalais jau yra suderinusi debatų laiką rugsėjo 4 d. ir 25 d.

Rinkiminės kampanijos renginyje Mičigane K. Harris žurnalistams sakė, jog džiaugiasi, kad D. Trumpas „pagaliau sutiko surengti debatus rugsėjo 10 d.“ JAV viceprezidentės žodžiais tariant, ji „po rugsėjo 10 d. tikrai su malonumu pakalbės apie kitus debatus“.

D. Trumpas taip pat sakė, kad planuojama surengti ir kandidatų į viceprezidentus – jo pasirinkto JD Vance‘o ir K. Harris pasiūlyto kandidato Timo Walzo debatus, tačiau jų datos neminėjo.

Rinkimai JAV įvyks lapkričio 5 d.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių