A. Navalnas trečiadienį stos prieš teismą dėl kaltinimų šmeižtu

Kremliaus kritikas Aleksejus Navalnas, sulaikytas dėl atidėtos bausmės pažeidimo, trečiadienį stos prieš teismą dėl kitų kaltinimų – Antrojo pasaulinio karo veterano apšmeižimu, pranešė opozicijos lyderio advokatė.

Rusijos tyrimų komitetas, tiriantis didelio masto nusikaltimus, birželį pradėjo tyrimą dėl to, kad A. Navalnas neva įžeidė veterano garbę ir orumą.

Tyrimų komitetas tuo metu teigė, kad karo veteranas pasirodė Konstitucijos keitimus, dėl kurių Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas pareigas gali eiti iki 2036 m., palaikančiame vaizdo įraše.

Tviterio paskyroje A. Navalnas paskelbė vaizdo įrašą, kuriame veteraną ir kitus minėtame vaizdo įraše pasirodžiusius žmones įvardijo kaip „šalies gėdą“, „žmones be sąžinės“ ir „išdavikus“.

Tyrimas buvo sustabdytas A. Navalnui po apnuodijimo gydantis Vokietijoje.

A. Navalnas buvo sulaikytas sekmadienį, vos tik parskrido į Maskvą. Jis kaltinamas atidėtos bausmės sąlygų pažeidimu, neva jis turėjo du kartus per mėnesį susisiekti su Rusijos kalėjimų tarnyba.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kom

kom portretas
nevarykit kaip RTVi zydiskos propogandos nes si tipa mosad nepaliks ramybeje tai ? kodel jis grizo? tai tik politdurniams neaisku uztat sukele toki armideri tas pat ir su ciolkovska ar kaip dar kitaip vienu zodziu politdurnynas o ant kabliuko pakliuna naivuoliai po to kencia visi ypac vaikai ir gyvenimas suzlugdytas.......

jooo

jooo portretas
dar tas padugne ne kalejme?

Edvardas

Edvardas portretas
Navalnas prieš putlerį kaltas tik tuo, kad nenumirė nuo nuodų. Dabar kurs visokias melo istorijas, kad tik, apkaltinti Navalną. Putleris baisiai bijo tiesos.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių