A. Lukašenka atmetė užsienio šalių pasiūlymus dėl tarpininkavimo

  • Teksto dydis:

Baltarusijos prezidentas Aliaksandras Lukašenka šeštadienį atmetė pasiūlymus dėl tarpininkavimo tarp jo ir opozicinio judėjimo, reikalaujančio A. Lukašenkos nusišalinimo, pareikšdamas gynybos vadams, kad neatsisakys valdžios.

„Niekam neatiduosime šalies“, – A. Lukašenkos žodžius pacitavo valstybinė naujienų agentūra „Belta“, kuriuos jis išsakė susitikime Gynybos ministerijoje.

„Mums nereikia jokių užsienio vyriausybių, jokių tarpininkų“, – pareiškė A. Lukašenka.

Tūkstančiai opozicijos šalininkų jau kelias dienas gatvėse protestuoja prieš A. Lukašenkos tvirtinimą, kad praėjusį sekmadienį jis laimėjo rinkimus surinkęs 80 proc. balsų. Tai yra didžiausias iššūkis, su kuriuo susidūrė A. Lukašenkos režimas nuo tada, kai atėjo į valdžią 1994 metais.

Posėdyje A. Lukašenka teigė, kad karių šeimos sulaukė grasinimų ir perspėjo, kad kariuomenė yra pasirengusi apsiginti.

„Nežaiskite su ugnimi! Mūsų kariai turi pakankamai išteklių, kad apsaugotų save ir savo šeimas bei užtikrintų valstybės saugumą“, – pareiškė jis.

Jis apkaltino oponentus panaudojus „merginas“ prieš jo vyriausybę, kai tūkstančiai moterų šią savaitę išsirikiavo į gyvąsias grandines palaikydamos opoziciją.

„Jei tarp jūsų yra vyrų, būkite vyrais. Jei norite muštis ir peštis – pirmyn, bet stokite prieš vyrus. Nestumkite į priekį merginų ir negrasinkite šeimoms“, – pareiškė A. Lukašenka.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Cibulinskas

Cibulinskas portretas
Netrukdykite man lašinius pakuoti dar bulves nukasti ,Putinas jau kukuruznika atsiuntė

Anonimas

Anonimas portretas
savo liaudies engėjui , diktatoriui Lukašai artėja "pabaigtuvių maršas", todėl jis jau ir zonduoja brolio caro tėvoniją , kur pasiruošęs bėgti...O už tai , net ir parduoti blogio imperijai savo šalį, nors vis kalbėdavo , jog Baltarusija niekam nepriklausys...Šalis , jos gyventojai - niekis: svarbiausia čia jis.Išgama, kaip ir visi tie vatiniai , kurie jį palaiko.

> smagūs prisiminimai

> smagūs prisiminimai portretas
...todėl dabar sėdi už grotų , kad kitiems nekenktum, geri piliules, ir kaižkaip, nenormaliai išsilenkęs [ kaip pasirodo , gyveni prisiminimais ir vis palaižai savo galą...]. Dauguma mėšlagalvių prieina liepto galą...
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių