Londonas dėl COVID-19 antrąkart atšaukia naujametinius fejerverkus

Londonas šiemet antrus metus iš eilės dėl COVID-19 atsisakys Naujųjų metų išvakarėse tradiciškai Temzės pakrantes nušviečiančių fejerverkų, antradienį pranešė miesto valdžia.

„Dėl neapibrėžtumo, kurį sukėlė COVID-19 pandemija, šiais metais visame pasaulyje garsių Naujųjų metų išvakarių fejerverkų Temzės pakrantėse nebus“, – sakoma Londono mero Sadiqo Khano (Sadiko Chano) administracijos pranešime.

Miestas svarsto daugybę „įdomių galimybių“ juos pakeisti, pridūrė savivaldybės atstovas. Jis pažadėjo, kad „Londonas Naujuosius metus pasitiks įspūdingai“.

Stulbinami fejerverkai pietinėje Temzės upės pakrantėje, nušviečiantys dangų prie Didžiojo apžvalgos rato, paprastai į Britaniją sutraukia minias žmonių iš viso pasaulio.

Pernai šis renginys buvo atšauktas dėl pandemijos, nors miestas palei upę surengė fejerverkų ir šviesų, pasitelkiant dronus, šou, apie kurį nebuvo pranešta iš anksto.

Laikraštis „The Sun“ pranešė, kad Trafalgaro aikštėje nuo vidurnakčio iki 1 val. vyks renginys, kuriame taip pat skambės gyva muzika. Tačiau internete skelbiama, jog organizatoriai sako ribosiantys dalyvių skaičių iki 10 tūkstančių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių