Kas blaivam V. Putinui – galvoje, tas girtam D. Medvedevui – ant liežuvio

Gandai apie sunkų buvusio Rusijos prezidento Dmitrijaus Medvedevo girtavimą sklando jau ne vienus metus. Internautai dažnai pastebi, kad jo įrašai socialiniuose tinkluose šiuos gandus patvirtina.

D. Medvedevas ne kartą pastebėtas kurioziškose situacijose, kai elgdavosi „įtartinai“ oficialių renginių metu, o atvejis prieš kelis metus, kai fotografai jį užfiksavo „stebintį“ karines pratybas per uždarytus žiūronus, tapo interneto legenda ir daugybės memų tema.

Socialiniuose tinkluose D. Medvedevas garsėja agresyviais, apokaliptiniais įrašais, nuolat siųsdamas prakeiksmus Vakarams ir Ukrainai, grasindamas visišku sunaikinimu.

Paprastai tie įrašai kelia juoką, tačiau rusų opozicionierius, rašytojas Igoris Eidmanas pastebėjo, kad retkarčiais alkoholinių kliedesių sraute pasirodo ir visai rimtai vertintina informacija. Toks, pasak rašytojo, kaip tik buvo visai neseniai paskelbtas „Dimonu“ pravardžiuojamo buvusio prezideno įrašas.

D. Medvedevas rašė: „jei Ukraina pradės derybas su Vladimiru Putinu, Kyjive greitai prasidės naujas, kruvinas Maidanas, kuris nušluos dabartinę chuntą ir atves į valdžią dar radikalesnę. Valdančioji klika, vedama skudurinio pajaco, pabėgs į Vakarus arba bus minios sudraskyta. Išlikusios buvusios Ukrainos griuvėsiuose atsiras nuosaikus politinis režimas.

Bet ir tai nebus Rusijos karinės operacijos pabaiga. Net pasirašę popierius ir susitaikę su pralaimėjimu, likę radikalai persigrupuos ir grįš į valdžią, padedant Rusijos priešams Vakaruose. Ir tada ateis laikas galutinai sutraiškyti šlykštynę. Įkalti ilgą plieninį vinį į „bandervcų“ kvazivalstybės karsto dangtį. Sunaikinti jos kruvino palikimo likučius ir sugrąžinti likusias žemes į Rusijos glėbį“.

Tai melaginga propagandinė utopija, o tie, kas kalba apie kompromiso būtinybę – apmokami V. Putino agentai arba silpnapročiai.

Žinomas opozicionierius, rašytojas Igoris Eidmanas atkreipia dėmesį, kad šis įrašas visiškai atitinka realius Rusijos tikslus ir atskleidžia tikrąjį V. Putino planą. „Kas blaivam V. Putinui – galvoje, tas girtam D. Medvedevui – ant liežuvio. Girtas „Dimonas“ vėl išplepėjo savo boso planus. Dabar visiškai aišku, kad Kremlius tik apsimeta siekiantis kažkokio taikos proceso. Visos informacinės akcijos apie neva taikos siekimą, kaip ir tarakoniškas Viktoro Orbano lakstymas po įvairias šalis yra tik priedanga, o tikras ir galutinis V. Putino tikslas – destabilizacija ir visiškas Ukrainos sunaikinimas“, – sakė portalo Kauno.diena.lt pašnekovas.

Pasak jo, Maskva dabar užsibrėžė tikslą priversti Ukrainos vadovybę padaryti bent kokių nors nuolaidų ir išprovokuoti patriotinių jėgų sukilimą. Ukrainą apimtų chaosas ir Rusija suduotų mirtiną smūgį.

„Maskvai neužtektų net pasidavėliškos taikos sutarties. Jiems būtina paversti visą Ukrainą „rašistine“ koncentracijos stovykla. Todėl kompromisas su V. Putinu neįmanomas. Tai melaginga propagandinė utopija, o tie, kas kalba apie kompromiso būtinybę – apmokami V. Putino agentai arba silpnapročiai“, – kategoriškai komentavo I. Eidmanas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Konservatoriai!

Konservatoriai! portretas
Lygiuot! Rrramiai! Pirmais-Antrais išsiskaiii-čiuot! Tatos kalconų klyno uostymui - pasiiii-ruošt! Pradeda pirmieji - sekantys - antrieji. Uostyk-čiulpk, uostyk-čiulpk! Dainą trauk! Viens-du, viens-du!

aš portretas
Girdėjau audra ir lietus ateina iš rytų, toks proputiniškas lietus, o tik pakrapyjo kelis lašus, ką tie papirkti propagandistai tauzo.

išvada

išvada portretas
Nustokite vartoti psichotropinius preparatus ir rašinėti nesąmones.
VISI KOMENTARAI 17

Galerijos

Daugiau straipsnių