Jungtinės Karalystės vyriausybė svarsto įgyvendinti vakcinų pasų sistemą

  • Teksto dydis:

Jungtinės Karalystės (JK) vyriausybė svarsto įgyvendinti vakcinų pasų sistemą, leisiančią paskiepytiems britų turistams laisviau vykti į šalis, kurios reikalauja skiepijimo įrodymų iš atvykėlių.

Įgyvendinus vakcinų pasų tvarką, JK gyventojai galėtų laisviau vykti atostogauti į Graikiją, kuri ruošiasi įsileisti pasiskiepijusius užsienio turistus.

Pasak Graikijos turizmo sektoriaus atstovų, pasiskiepyti britai galėtų atvykti jau nuo šių metų gegužės.

Turizmo sektorius sudaro penktadalį Graikijos ekonomikos, kuri skaudžiai nukentėjo koronaviruso pandemijos metu.

Tiesa, kol kas neaišku, kokius skiepijimosi įrodymus turės pateikti į Graikiją atvykę JK gyventojai, tačiau Graikijos valdžia tiki, kad „Pfizer“ ar „AstraZeneca“ vakcinų dvejomis dozėmis paskiepyti žmonės galės lankytis šalyje be didesnių suvaržymų.

Nepaisant to, kad bus paskiepyti, turistai vis tiek privalės pateikti neigiamus koronaviruso testo, atlikto likus mažiau nei 72 valandoms iki atvykimo į Graikiją, rezultatus.

Jei JK turistų atžvilgiu Graikija yra nusiteikusi gana optimistiškai, tai rusų ir vokiečių atžvilgiu graikai smarkiai dvejoja dėl pernelyg lėto gyventojų vakcinavimo tempo Rusijoje ir Vokietijoje. Tikėtina, jog be britų Graikijoje bus leidžiama lankytis ir Izraelio bei JAV, kurių gyventojai sparčiai vakcinuojami.

Pirminis šaltinis: https://www.anglija.today/koronavirusas/skiepu-pasu-sistema-leistu-laisviau-atostogauti-uzsienyje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Teis.

Teis. portretas
Nesąmonių tik nereikia čia pasai dar turi būti ,keista.Restoranai būtinas sveikatos patikros knygeles perka ,dabar matai keliaujantiems kaip šunims ,reikės turėti skiepų pasus.Nesuprantate, kur ir kokiose verslo srityse reikalinga žmogaus, darbuotojo sveikatos patikros sanitarinės knygutes.Maista gamina bet kas ,bet kur, gaminančios sveikatos stovis nesvarbu,is kur nebus virusų ir visokių susirgimų.Jeigu žmogus keliauja ,tai jis yra sveikas, ligoniai namuose, ar ligoninėse guli ir gydosi,prie ko turi būti kažkokie pasai.Dar sugalvojo masinį pinigų pasipelnijimo šaltinį.Teisti reikia tokius vagis ,kurie sąmoningai tyčiojasi iš pasaulio žmonių , nesiskaito su įstatymais, konstituciją,atima teisę laisvai judėti ,dirbti , gyventi.Baikite ,kol pasaulio žmonės nesukilo !!!!!!
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių