JT vadovas: tvoros neišspręs migrantų krizės

  • Teksto dydis:

Jungtinių Tautų generalinis sekretorius Ban Ki-moonas (Ban Kimunas) pareiškė, kad tvorų statymas neišspręs migrantų krizės Europoje.

JT vadovas sakė Vokietijos dienraščiui „Bild“, kuris šį interviu paskelbė penktadienį, kad „tvorų statymas, kitų žmonių diskriminacija arba jų išsiuntimas atgal nėra atsakymas į šia problemą“.

Ban Ki-moonas gyrė Vokietijos kanclerės Angelos Merkel „žmogišką politinę lyderystę“ sprendžiant migrantų krizę ir ragino kitus politikus sekti jos pavyzdžiu.

Jis atsisakė komentuoti prielaidas, kad A.Merkel gali būti nominuoti tapti naująja Jungtinių Tautų vadove, kai Ban Ki-moon antroji kadencija baigsis gruodžio 31 dieną.



NAUJAUSI KOMENTARAI

koks

koks portretas
cia dar toks/diplomatinis/ mastymas.... pabegeliai.... tai ne pabegeliai o samoningai sukurta spec. tarnybu invazija i auksto kulturinio lygio salis su aukstu pragyvenimo lygiu kad destabilizuot padeti ir sukelt sumaisti naiviu gyventoju gretose... tai..nepaskelbtas karas o priesininkas tai kgb ir musulmonu surinkti ir /apdirbti/ banditukai i kuriu tarpa pakliuva 1 kita seima ir prisidengiant jais vyksta totaline invazija ir merkel tam dave pradzia kas jai ar zmones brangiau ar pigios rusu dujos?....
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių