JK premjeras reikalauja tvarių paliaubų Gazos Ruože

Jungtinės Karalystės premjeras Rishis Sunakas pareikalavo „tvarių paliaubų“ Gazos Ruože. Tai sudarytų sąlygas teroristiniam „Hamas“ judėjimui paleisti daugiau įkaitų ir į regioną patekti tarptautinei pagalbai, pirmadienį lankydamasis Škotijoje sakė premjeras. Be to, anot jo, „Hamas“ privalo liautis leisti raketas į Izraelį.

„Akivaizdu, kad žuvo per daug civilių, ir niekas nenorėtų, kad šis konfliktas truktų bent diena ilgiau nei reikalinga“, – kalbėjo R. Sunakas. Izraelis, anot jo, turi teisę gintis nuo „siaubingo „Hamas“ teroro“. Tačiau tai esą turi būti daroma nepažeidžiant tarptautinės teisės.

Prieš tai buvęs JK gynybos ministras Benas Wallace‘as straipsnyje laikraštyje „Telegraph“ įspėjo Izraelio premjerą Benjaminą Netanyahu dėl „žudikiško įniršio“, kuris dar 50 metų kurstys konfliktą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

spyga be taukų

spyga be taukų portretas
Spyga, net ne taukota, imkit savo marionetės "palestiniečius" sau, į Britaniją ,juolab, kad daugumą jų turi britiškas pilietybes.

Mauglis praleido progą

Mauglis praleido progą portretas
nešniurkčioti nosį.Teroristai ,užuginti vakarų humanitarinių injekcijų ir liberalistinio durnumo,turi būti sunaikinti,ir žydai šį kartą tai padarys.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių