JAV svarsto galimybę imtis naujų sankcijų prieš Iraną dėl protestų malšinimo

  • Teksto dydis:

Baltieji rūmai ketina imtis sankcijų prieš atskirus Irano režimo pareigūnus arba jo rėmėjus, susijusius su šalyje vykstančių protestų malšinimu, trečiadienį pranešė aukšto rango administracijos pareigūnas.

„Mes žiūrime per visur“, - sakė pareigūnas, primindamas, kad JAV prezidentas Donaldas Trumpas (Donaldas Trampas) gali imtis sankcijų prieš organizacijas arba asmenis dėl jų vykdomų žmogaus teisių pažeidimų, cenzūros ar taikių susibūrimų draudimo.

„Tam reikia informacijos, bet informacijos ten yra daug. Ketiname pradėti ją rinkti ir pažiūrėsime, ką galime padaryti“, – kalbėjo jis.

Jungtinės Valstijos „pasinaudos visais turimais informacijos šaltiniais, kad galėtų surinkti naudingos informacijos apie tai, kas vykdo šį susidorojimą (su protestuotojais), kas pažeidžia žmogaus teises, kas naudoja smurtą prieš protestuotojus, ir perduoti šią informaciją mūsų sankcijų skyrimo mašinai“, sakė pareigūnas, nenorėjęs viešai skelbti savo pavardės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
CHA: "Baltieji rūmai ketina imtis sankcijų prieš atskirus Irano režimo pareigūnus arba jo rėmėjus, susijusius su šalyje vykstančių protestų malšinimu" - JAV slaptieji agentai (kiršintojai) nukentėjo?..
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių