Izraelio kariuomenė: pašalinus H. Nasrallah, pasaulis tapo saugesnis

  • Teksto dydis:

Izraelio kariuomenė šeštadienį pareiškė, kad dėl „Hezbollah“ lyderio Hassano Nasrallah (Hasano Nasralos) nužudymo pasaulis tapo saugesnis, tačiau pridūrė, kad vis dar bus taikomasi į likusius aukšto rango grupuotės narius.

„Nasrallah buvo vienas didžiausių visų laikų Izraelio valstybės priešų (...). Dėl jo pašalinimo pasaulis tapo saugesnis“, – sakė kariuomenės atstovas kontradmirolas Danielis Hagari (Danielis Hagaris) per televizijos transliuotą spaudos konferenciją.

Savo ruožtu „Hezbollah“ sąjungininkė palestiniečių kovotojų grupuotė „Hamas“ pasmerkė H. Nasrallah nužudymą.

„Griežčiausiai smerkiame šią barbarišką sionistų agresiją ir taikymąsi į gyvenamuosius pastatus (...) ir laikome tai bailiu teroristiniu aktu“, – sakoma grupės pareiškime.

Jame reiškiama „užuojauta ir solidarumas su „Hezbollah“ ir Libano islamo pasipriešinimo broliais dėl (H. Nasrallah) kankinystės“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Asilai

Asilai portretas
vietoje to kad dėkotumėt žydams reiškiat palaikymą musulmonams? Tikrai kad akli esat ir kurti - pažiūrėkit kokia religine ,,civilizaciją'' tie gyvuliai nori atnešt Baltajam pasauliui..Kai užmuša vien už tai kad tvao netoks tikėjimas, kad netaip į jį pažiūrėjai o bobai nupjauna nosį ar kitaip suluošina tik už tai kad ji užsimiršus prieš kuilį balsą pakėlė. Matosi kad norit tokiu vilku apsimetančiu avelėm

Pranašas

Pranašas portretas
Tas aukštybėse viską mato, bus rūgštu žydams ir vatai

Jo

Jo portretas
Pasaulis bus saugesnis kai bus likviduotas tas iki alkūnių kruvinas žydpalaikių okupantų vadas netaniakas, kuris pražudė jau 45.000 tūkstančius nekaltų palestiniečių moterų ir vaikų
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių